Speltips: Dagens Dubbel Tips till Solänget måndag 14/6

Bra facit förra veckan och vi hoppas på fortsatt form när Solänget bjuder på tävlingar under måndagskvällen. Då jag tror hårt på favoriten i inledningen går jag kortare med endast två streck i avslutningen för att få lite värde.
Raka dubbeln blir 4-1 för er som gillar det.

Dagens Dubbel 1 – 3140m Voltstart
Favoriten :
4 Albert Zonett har kanske krånglat lite mer i år än vad Robert Dunder är van vid men hästen har en väldigt passande uppgift framför sig här. Aldrig startat över distansen men då styrkan är hans signum och har flertalet vinster över 2640m så ska det snarare vara en fördel.
Håller han sig bara i trav här blir det nog tidig ledning och då ska det vara spel mot ett mål sen för att referera till EM. Spik utan att darra nämnvärt.
Motbuden :
3 Special Mystery har mest galopperat på slutet och det kanske ter sig märkligt att jag har honom som främsta motbud i loppet då han bara är streckad på 1% men tanken är att Veikko Haapakangas ska ta sig förbi invändiga och släppa spets till storfavoriten.
Från rygg ledaren har han nämligen gjort bra lopp förr och ska favoriten få stryk så borde det vara från någon som liftat med i rygg.
5 Flight Deck går bra över distansen och har fungerat utmärkt för just Magnus A Djuse. Måste räknas som en av de hetaste motbuden då han visat riktigt bra form alla starter på slutet.
2 Calibrate har vunnit över distansen och har ett bra läge här för ett bra lopp. Optimal balans utan skor och räknas bakom favoriten.
8 Il Boscaiolo är andrahandare på strecken och verkar trivas med Eklöf. Går bra över distansen och är väl ett av motbuden om favoriten skulle göra bort sig i loppet. Annars har jag svårt att se hur han ska plocka ner honom sista biten. Tycker överlag att den är ganska överstreckad då travet inte var speciellt bra näst senast eller ens senast trots vinsten. Nja.. Finns roligare motbud om man vill gardera favoriten tycker jag.
Skrällen :
10 Cemonroc De Coeur möter kanske några som ska vara för bra här men har visat bra form hela tiden och går bra över längre distanser så skulle det bli lite galopper på en del av de betrodda så kan det kanske gå vägen till ynka 1%.
Vår Vinnare :
4 Albert Zonett

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
9 El Maco Khalifa har fyra raka segrar och en riktigt smickrande rad. Alla segrar är dock tagna från ledningen och den får han inte denna gång. Verkligen hittat stilen i år men jag tror det blir svårt och ta femte raka från bakspår så han känns grovt överspelad till hela 31%.
Motbuden :
1 Love Of Mine är den som borde vara favorit i loppet tycker jag och blir kanske det till slut från ett bra spår? Inlett denna säsong med två segrar från ledningen och en andraplats från dödens så formen verkar vara helt på topp. Mats E Djuse som kör vann med henne näst senast från samma läge så planen är nog klar. Spets och slut.
3 Kalaxy Boko har fått en del tuffa lopp på slutet och gjort det bra ändå. Nu hoppar Magnus A Djuse upp i sulkyn istället för Melander och det är ju ett plus givetvis. Siktar på rygglopp denna gång och skulle gynnas om det blev lite kubbning från start. Räknas tidigt.
4 Rally Ida galopperade i årsdebuten men fick i alla fall lite tempo i kroppen vilket säkert flyttar henne framåt. Van vid tuffare motstånd än detta och även om hon säkert skulle vara bättre med något lopp till i kroppen så är hon intressant direkt här för mig.
6 A Whispering Angel är väldigt startsnabb och är den som skulle kunna häxa i startmomentet för min favorit. Tränaren vill dock ha rygglopp så kommer man bara förbi ett par stycken kanske man nöjer sig med att krypa ner på innern istället för att gasa framåt? Intressant kuskförändring men inget för mig.
Skrällen :
12 Gurra Palema har ju absolut sämsta tänkbara läge här men på plussidan finns ju två riktigt bra starter för året och Ulf Ohlsson hoppar upp i sulkyn vilket är en kraftig förstärkning.
Långsökt att vinna från spår 12 men hästen har full form och med bra ryggar under slutvarvet kanske man kan hitta slagläge?
Vår Vinnare :
1 Love Of Mine

Spelförslag :
DD 1 : 4 Albert Zonett
DD 2 : 1-4






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se