Speltips: Dagens Dubbel Tips till Axevalla tisdag 25/5

Succé för gårdagen då min spik 6 Mill Cava gav ofattbara 10ggr som vinnare och med favoriten i sista avdelningen fick vi dryga 18ggr på dd:n.
Mina tre streck var etta, tvåa och trea i avslutningen så formen kan inte vara bättre inför helgen och skönt med lite påfyllning redan första kvällen.
Kan bli dumstrut på till kvällens tävlingar men jag är tveksam till att favoriten i inledningen ska ha så pass stor vinstchans på förhand. Intressantast för mig är 9 Climber och det är inte omöjligt att Sibylle Tinter tar en dubbel på kvällens dagens dubbel.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Voltstart
Favoriten :
3 Flash Gordon Sisu blir knapp favorit här efter två bra prestationer hos Horpestad. Dock voltstart nu vilket jag har svårt att bedöma och känslan är att Axevallas långa upplopp inte är en fördel i alla fall om man ska köra för ledningen. Passande distans och bra spår men känns aningen sårbar då han möter lite tuffare motstånd denna gång även om loppet är ojämnt.
Motbuden :
9 Climber tycker jag är riktigt spännande till denna starten. Tuffare emot än brukligt men Jepson i vagnen kan nog väga upp en del. Kan verkligen massor om han bara sköter sig och klarar han bara spåret i starten tror jag det kan gå undan sista 600m för avslutningarna i felfria lopp har varit visslande och bör passa på Axevalla. Intressant.
4 Woudstra valde man att årsdebutera på V75 vilket säger en del. Var väl sisådär men bör gå framåt med loppen i kroppen och är ganska snabb ut även i voltstart så André lär prova en bit.
Släppte senast men det gör man nog inte denna gång om man når ledningen.
Van vid rätt så tuffa gäng och borde stå sig bra här.
Blir det strykning invändigt ökar vinstchansen markant vilket är något man bör tänka på.
5 Chivas L.I provade man utan bakskor senast för första gången någonsin och det var positivt. Fick aldrig chansen från rygg ledaren och gick i mål med krafter kvar på en bra tid.
Samma balans återigen och räknas ganska tidigt i detta skrala gäng.
7 Dornoch Am är en hårding som även han sett fin ut sen comebacken. Har absolut kapacitet att runda detta gäng men känslan är att han ändå gör sina bästa lopp i ledningen så trots favoritskapet är jag lite avvaktande denna starten med voltstart och tillägg.
Skrällen :
6 Appreciated vann näst senast efter lite kryssande i loppet men verkade reglerbar och skötte sig exemplariskt. Senast var han ute på alldeles för djupt vatten och mötte alldeles för tufft motstånd med hängde med bra efter invändig resa och hade inte helt fritt eller var tom i mål så kan nog fått lite hårdhet till denna start istället.
Perfekt spår för smygare och fältet är ganska litet så kan nog splittras upp en del.
Till 6% tycker jag man bör strecka vid gardering.
Vår Vinnare :
9 Climber

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
2 Hooper Des Chasses är stark som brännvin som Hultman brukar säga men senast överdrev man nog en aning. Det var dryga spår i nästan ett varv innan man kom ner i dödens.
Nu sitter man i ett perfekt andraspår direkt och kan välja att gå när alla grupperat sig istället.
Inte otänkbart att André får ta över om han kommer tidigt.
Måste ha väldigt bra vinstchans i detta lopp?
Motbuden :
11 Zanardi Grif torde väl vara värst emot men startar första starten i ny regi så kan vara både fisk och fågel. Bra kusk och bra tränare är dock plusfaktorer som talar för en bra insats.
Spännande att följa och det blir optimal balans direkt.
5 Air Space är väl den sista i den trio som höjer sig lite över mängden i loppet.
Van vid rikstoton och borde vara den som är först framme för att ta över av de mest betrodda vilket givetvis är gynnsamt. Vinner dock inte så ofta och ha favoriten utanpå sig pressandes hela loppet kan knappast vara lockande. Ändå vettigt motbud på kapacitet.
Skrällen :
7 Svempa Laday får skrällnicken i loppet då jag har sagt det förut att är det någon som skräller ofta på Axevalla så är det Tomas Dalborg. Hästen är inte så tokig men kanske snäppet under de mest betrodda. Skulle det strula lite för övriga så kan han nog bjuda till strid.
6/14 på plats förra året.
Vår Vinnare :
2 Hooper Des Chasses

Spelförslag :
DD 1 : 4-5-6-9
DD 2 : 2 Hooper Des Chasses






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se