Speltips: Dagens Dubbel Tips till Halmstad måndag 8/3

Småtråkig dubbel inleder veckan och jag förväntar mig inga överodds.
Dock svårt att gå emot de mest betrodda då loppen är rätt så ojämna.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
6 Catch The Day N.O. inledde året med en vinst på ett betryggande sätt och startar med liknande förutsättningar idag. Möter heller inte mycket motståndare som visat någon form på slutet så bör ha vettig vinstchans.
Motbuden :
7 Ibelieveinamerica har jag väldigt bra koll på då det är en sån där kuse som man vunnit lite pengar på och därmed alltid har ett öga på när han startar.
Testat monté på slutet med framgång och visar helt ok form även om det gått sämre med sulky så tror jag det mest är tillfälligheter.
Står lite småtufft inne med 40m tillägg men har en bra långspurt om han bara får lite draghjälp.
14 Quite Special var bra i årsdebuten men sämre senast. Nu ryker alla skor vilket enligt Hanna ska vara ett stort plus. Kan ju mycket om han hittar formen och Hanna Lähdekorpi brukar veta vad hon sysslar med så en chans till får han allt.
Van att möta tuffare motstånd än detta.
9 Borups Racing är inte så tokig även om han galopperat lite väl ofta på slutet.
Nu rycker man alla skor vilket han har visat att han trivs med och klarar man bara starten kan han nog ställa till med en liten överraskning.
Skrällen :
2 Mitos Dream Boy är den på start som visat lite kapacitet och vid vinsten för tre starter sen vann han från rygg ledaren. Starten efter testade man i ledningen över längre distans och då höll han faktiskt riktigt bra.
Uhrberg lär skicka med bara tre hästar på start och sen beror det nog på hur tidigt Untersteiner kommer och ställer frågan. Får bra lopp i vilket fall och kanske kan skrälla?
Vår Vinnare :
6 Catch The Day N.O.

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
5 Phantasy Tile har fått två lopp i kroppen nu och gjort det riktigt bra i båda. Att det ”bara” räckte till en tredjeplats senast var inte konstigt då hon mötte riktigt bra hästar i Margaretas Tidiga Unghästserie. Tävlat den tunga vägen på slutet med framgång men Uhrgerg är som bekant offensiv från start och här borde man sikta mot ledningen där hon är obesegrad efter två försök.
Motbuden :
4 Oliviera är den som jag tror kan utmana favoriten om att först komma fram och överta ledningen.
Varit ifrån ett par månader inför detta så vet inte hur offensiv Lövgren vågar vara men hästen är naturligt startsnabb och man lägger sig knappast platt med en så bra häst.
8 Asa Ready To Glide drar också på sig en hel del streck trots lång frånvaro vilket kanske indikerar lite hur ojämnt loppet egentligen är.
Inte startat sen förra sommaren och dragit spår åtta bakom bilen över kort distans men streckad på 11%? Nja.. Bra häst i grunden men frågan är om man ens kör för vinst i årsdebuten?
Låter som man kommer backa sig sist och ta vad som går.
Blir nog svårt att vinna men passas framöver.
6 B.B.S.Solarsystem ser jag dra på sig en hel del streck och visst, förutsättningarna är bra med kort distans, jänkarvagn och barfota runt om.
Det låter påställt men har varit rent ut sagt urusel på slutet och inte alls visat någon form.
Får visa bättring i loppen först. Pass.
Skrällen :
2 Philomenia tror jag tar ledningen initialt men släpper nog till vettig rygg. Intressanta utrustningsändringar med jänkarvagn och barfota runt om. Visserligen segerlös efter 20 starter men står helrätt på det här för att spräcka segernollan.
Vår Vinnare :
4 Oliviera

Spelförslag :
DD 1 : 6 Catch The Day N.O.
DD 2 : 2-4-5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se