Speltips: Dagens Dubbel Tips till Bergsåker torsdag 21/1

Tuppkammen fortsätter växa lavinartat. 2/2 dubblar har inlett veckan och senast var det två förstarankade som gav 24ggr i form av La Paradeta-Neelix som båda uppfyllde förhandsscenariot att vinna från ledningen. Bra betalt och tänkte toppa detta med tredje raka på Bergsåker.

Kvällens tävlingar är ganska svårlösta om man som jag inte tror fullt ut på stora favoriten i avslutningen. Chansar bort 1 Kryptonite Zon trots bra läge då han är grovt överstreckad i förhållande till vinstchans. Tror inte han vinner loppet häften av gångerna.

Dagens Dubbel 1 – 2640m Autostart
Favoriten :
4 Xanthis Coktail verkar bli knapp favorit i ett väldigt jämnt streckat lopp.
Återkom senast efter ett par månaders vila och blåste till ledningen och vann bekvämt efter att ha fått bestämma. Liknande läge denna gång men längre distans vilket nästan bara borde vara en fördel.
Dock aningen tuffare emot denna gång men ska räknas tidigt.
Motbuden :
6 Bowling Triple X är en riktigt grundkapabel kuse som gjorde comeback senast efter lång frånvaro. Gjorde ett helt ok lopp som femma och tränaren är optimistisk inför kvällens start.
Bör ha gått framåt och gillar längre distanser. Väldigt tidig.
11 Willmer Gel är jag oerhört svag för. Okomplicerad häst som alltid presterar och oöm för positioner. Senast fick man överta ledningen tidigt och gjorde sitt eget lopp i front och gav ingen annan chansen.
Annorlunda utgångsläge nu men går bra med tidigt avancemang också och märkligt lite streckad.
1 Moneykeeper kan inte utnyttja innerspåret fullt ut men borde hamna vettigt på det ändå. Invändig resa över lång distans kan vara segerreceptet i detta öppna lopp.
Kapacitet finns i överflöd för ett sådant här lopp och håller han sig bara på benen så borde luckan komma någon gång under loppet. Intressant till endast 7%
5 Nolimitjimmit kommer garanterat att försöka utmana favoriten första biten då det är en helt annan häst i ledningen. 9/17 från spets är starka papper och har en seger över distansen även om kortare är att föredra. Vill nog fuska bort så mycket som möjligt om ledningen nås.
7 Pontiac S.W slängde sig i galopp direkt senast och stallet var bedrövade efteråt då han kändes kanonfin i jobben och borde haft en ”straffspark” som man uttryckte det.
Varit lite si och så med prestationerna sista året och jag vill nog se en bra prestation innan jag streckar trots att stallet andas optimism.
Skrällen :
10 Showtimejackflower har bra form och varit ute i tuffa V75-lopp på slutet så går ner i klass här. Tycker dock att bästa insatserna har kommit med tätkänning tidigt så läget är ett aber här. Tycker dock att han kan vara värd ett streck om man garderar.
Vår Vinnare :
1 Moneykeeper

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
1 Kryptonite Zon har gjort det bra i den nya tränarregin och senast kom segern. Obesegrad i spets efter tre försök så man kommer nog ladda vad som går för att hålla upp innerspåret men jag är lite tveksam att han får vara ifred där framme. Visst borde segerchansen vara vettig från spets men tappar han ledningen är han ytterst sårbar så till nästan 50% måste man ändå säga att han är grovt överstreckad. Tuppkammen fortsätter växa lavinartat. 2/2 dubblar har inlett veckan och senast var det två förstarankade som gav 24ggr i form av La Paradeta-Neelix som båda uppfyllde förhandsscenariot att vinna från ledningen. Bra betalt och tänkte toppa detta med tredje raka på Bergsåker. STRUKEN!
Motbuden :
7 She's Ready kan man inte annat än älska. Var med om en allvarlig incident i september förra året som kunde slutat illa när hon blev fastklämd i hagen. Amatören Marie Hafstad Eriksson har verkligen fått ordning på hästen och hade tre raka segrar innan man provade tufft V75-motstånd senast och trots att man var oplacerad så var det krafter kvar i mål och hästen så fortsatt fin ut.

Här tror jag man tidigt tar dödens och sen tror jag vinstchansen är vettig.
Första strecket.
5 Kainai Goj har stått över lite jobb efter fadäsen senast och formen är ett frågetecken. Annars bra grundkapacitet som borde räcka långt men får stå tillbaka lite i tipsen. STRUKEN!
3 Heavenly May tog sin första seger i livet senast och gjorde det bra. Härdad i lite tuffare omgivning än detta och Magnus A Djuse kör ju extremt vårdat så räknas på stort kuskplus.
Skrällen :
4 Listas Thaitanic är en tuffing som ofta får göra jobbet i loppen. Hittade stilen ordentligt under fjolåret och kommer han bara till här så kanske man kan få rygg på någon istället.
Till ynka 2% tycker jag han är spelvärd.
Vår Vinnare :
7 She's Ready

Spelförslag :
DD 1 : 4-6-11
DD 2 : 4-7






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se