Speltips: Dagens Dubbel Tips till Axevalla tisdag 15/12

Ganska fina lopp på Axevallas näst sista tävlingsdag för året och man kröner dagen med att köra Silverstoet med 100 000kr till vinnaren. Dock går det loppet inte på dagens dubbel och kanske lika bra det att slippa bena ut vilken tvååring som har tagit säsongen bäst bland stona.
Dagens Dubbel ser ganska spelvärd ut faktiskt med två öppna lopp där många startar med chans.
Jag lutar mig åt 14 Enjoy Banker som övertygade från dödens senast men jag har stor respekt för Sofia Aronssons 13 Zoccoloduro O.P som vinner oftare än vad han förlorar. Dock har de två senaste insatserna varit sisådär och snabba pengar är inte alltid lätta att bära.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
5 Milord fick stryk precis på linjen senast och kunde lika gärna vunnit loppet. Riktigt vass avslutning och här kommer man sikta på ett lopp i ryggar vilket fungerar bäst och med tanke på spåret så bör han hamna vettigt på det. Har en vass avslutning bara han får något sånär lopp och kommer bli vinstfarlig den här gången på Axevallas långa upplopp.
Motbuden :
12 Gullabo Däck Bling är nog värsta motbudet trots spåret. Riktigt stark sort som avgjorde på ett övertygande sätt från liknande läge senast. Här får man lita lite på turen men skor är han van vid och Axevallas långa upplopp gynnar hans starka avslutningar.
10 Tengil Face känner man ju igen sen tiden hos familjen Kolgjini men har nu gjort en start för sin nya tränare Håkan Karlsson och det slutade med en mersmakande fjärdeplats i betydligt tuffare konkurrens än detta. Slog då bl a Rajah Silvio och V75-bekantingen Vien Ici så att han bara är streckad på 1% måste vara ett skämt.
Skor är inga problem och nu ska man även prova norskt för att få honom att ta i lite mer i loppen.
Hyperintressant till dessa låga procent.
8 Prapai R. hängde med bra från svårt läge senast och gick en bra tid. Dock ensam tjej i loppet och hiskeligt svårt startspår. Endast vid väldigt bred gardering.
4 Tournado Dream styrdes till ledningen tidigt i ett p-21 lopp för fyra starter sen och vann ganska lätt. Efter det har man provat V75 tre starter utan några direkta framgångar och nu ska man återigen sikta på spets i lite lättare omgivning.
Tycker dock inte hästen är direkt märkvärdig och har han inte höjt sig avsevärt av att möta tuffa hästar i rikstoton så tror jag han får svårt att freda sig hela vägen.
Bra statistik med skor och från ledningen (3/4) men jag passar spel trots lite halvt stallskrik.
Skrällen :
7 Viking's Topline har kanske inte riktigt varit och nosat på lika mycket segrar i år som föregående säsonger men i grunden är han inte alls tokig den här valacken.
Jämn och säker i loppen och får han ett lopp på rulle så är jag inte främmande för att han skulle kunna skrälla i ett sånt här lopp.
Vår Vinnare :
12 Gullabo Däck Bling

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
Favoriten :
14 Enjoy Banker var ruskigt fin senast när han gick upp i dödens och bara stegade undan in på upploppet. Höll också nosen före min idé den gången Amazon Font som avslutade vasst ute i banan.
Plusbetonad insats och ska gälla som klar favorit igen.
Motbuden :
13 Zoccoloduro O.P är en riktigt bra herre från Sofia Aronsson. Segrat drygt hälften av sina starter men varit lite tveksam två sista starterna varför jag mer lutar åt Enjoy Banker som visade form senast.
Zoccoloduro O.P då? Nästa senast föll han över i galopp som slagen mitt på upploppet och senast försökte man söka ryggar och fullföljde ok utan att det slog gnistor. Absolut kapacitet att vinna ett sånt här lopp och kan nog t o m bli favorit på gamla meriter men andra strecket för mig i loppet.
9 Point Zero var kanske lite sämre senast än tidigare men fick en tuff inledning på loppet.
Rätt så kvick ut och bör kunna hamna bra till direkt då det bara är framspår på första volten.
Passas tidigt vid gardering.
4 Being Jolly är nog den enda jag skulle strecka på främre volten men har ett knivigt spår men kom iväg bra från det samma senast så borde gå bra igen.
Kördes till spets då och höll ok till tredjeplatsen.
6 Massive Attack pratas det lite om i kulisserna, speciellt när Jepson ska köra igen. Dock segerlös på 18 försök och det vet vi vad jag tycker om såna hästar. Pass.
Skrällen :
15 Mellby Helios borde tillhöra de mest betrodda i loppet sett till tidigare prestationerna men handikappas av bakspår på tilläggsvolten vilket gör att han kommer hamna bland de sista om han inte gör en Patrik Sjöberg och hoppar över framförvarande ekipage i starten.
Kommer nog söka sargen för att försöka komma så långt fram i fältet som möjligt och mycket hänger på hur 8 L.L Royal öppnar men skulle det lösa sig under vägen så kan han absolut skrälla.
Får köras på chans dock.
Vår Vinnare :
14 Enjoy Banker

Spelförslag :
DD 1 : 5-7-10-12
DD 2 : 14 Enjoy Banker






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se