Speltips: Dagens Dubbel Tips till Mantorp torsdag 10/12

Känns lite märkligt att bygga ett tips på att en annan häst ska galoppera och spika favoriten i inledningen är otänkbart då 4 Fighter Mearas galopperar mer än inte så jag väljer att luta mig mot 9 Riptide R.D i avslutningen som jag tycker gör bra lopp varje gång och tycker allt att det finns lite värde när han inte ens blir favorit.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
4 Fighter Mearas är nog utan tvekan bästa hästen i gänget och bör bli favorit. Har dock mest galopperat på slutet och det är väl lite vinna eller försvinna på den här herren. Uffe upp i sulkyn är ju i alla fall så pass mycket plus som man kan önska och distansen är kort så han behöver inte tokköra för ledningen heller då han tål att vandra utvändigt om det skulle krävas.
Svårslagen felfri men som sagt, felar för ofta för att man ska vilja lägga alla äggen i samma korg.
Motbuden :
3 Leo Leo är väldigt intressant här. Startsnabb och lättplacerad. Tar nog enkelt ledningen och med tanke på att man hänger på jänkarvagnen för andra gången någonsin så vill man nog köra där.
Skulle favoriten göra bort sig så står han mycket bra till att spåra hela vägen.
5 Major Tallmadge satt fast senast med lite krafter in i mål. Kuskförstärkt till denna starten och borde få en vettig resa från spår fem.
8 Felix Am var faktiskt riktigt bra senast när man avancerade upp utvändigt varvet kvar och vann lätt.
Tråkigt spår här men inte otänkbart att man gör samma procedur återigen.
Skulle favoriten sitta i dödens får man ju köra till slut istället och har visat vassa avslutningar då med. Vid lite bredare gardering.
Skrällen :
2 Backup D.K brukar man vilja köra i ryggar in i det längsta och här har han perfekt läge att rygga Leo Leo hela vägen. Positivt i så fall om favoriten går felfritt och trycker upp tempot men räknas hur som haver från rygg ledaren.
Insatsen senast tar jag inte så hårt på då han fick tåga i spåren innan han fick sina ryggar och det blev nog för tufft. Annat läge nu.
Vår Vinnare :
3 Leo Leo

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
Favoriten :
3 Claw blir favorit i detta öppna lopp efter att ha prövat vingarna på V75. Gjorde godkänd debut som trea efter att ha släppt täten ifrån sig och fått luckan men sen har det mest strulat. Senast gick han dock väldigt bra efter fel så formen verkar det inte vara något fel på. Ner i klass till den här starten och från ledningen ska han bita ifrån sig bra. (2/3)
Ok chans men man bör gardera loppet då det är vidöppet.
Motbuden :
9 Riptide R.D gör nästan alltid bra lopp varför insatsen senast var lite förvånande. Dock så var distansen dryg och han fick ett ganska tungt lopp fram i dödens så lite ursäktad ändå.
Bra starten innan på V75 och åtta segrar på kontot väger tungt.
Borde ha vettig chans att runda samtliga.
10 G.R.J.'s Wolverine kämpar alltid i loppen och borde faktiskt haft en seger i raden om det skulle varit riktigt rättvist. Avslutar ofta bra och borde räknas rätt så tidigt här.
6 Dynamit Reptor har gått från att vara en trög ickevinnare till att ha två segrar i raden. Kanske möter ett par som normalt sett är lite bättre men från springspår borde han kunna hitta ner vettigt i banan och vid vinsten på Valla var han riktigt bra.
5 Iggy Boko verkar dra på sig en hel del spel men jag tycker ofta han bromsar på upploppenför att jag ska vara helt nöjd. Fortfarande ”bara” fem år så kanske att man kan jobba bort den egenheten men jag vill nog se att han tar i för fullt innan jag spelar. Pass.
Skrällen :
13 Bonny Boy återkommer efter vila här och var riktigt bra i början på året så förhoppningsvis har han hittat gnistan igen. Kommer förmodligen smygas i comebacken men loppet är öppet och till 1% är han intressant på grumdkapacitet.
Vår Vinnare :
9 Riptide R.D

Spelförslag :
DD 1 : 3-4-8
DD 2 : 9 Riptide R.D






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se