Speltips: Dagens Dubbel Tips till Halmstad måndag 7/12

Veckan startar med två svåra lopp från Halmstad. Märks att vintern är här med sitt barfotaförbud och att de bästa hästarna gått till vintervila. Klasserna på loppen sjunker en hel del.
I inledningen lutar jag mig åt en vinna eller försvinna häst som jag tror kommer bli svårfångad om han bara går felfritt. Chansen ökar markant med bara tre hästar på första volten.
Håll i nu Kevin.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
7 Matteo har pausat ett tag men har hög kapacitet. Vunnit 6/12 starter vilket sticker ut lite i det här gänget så ganska normalt att han blir favorit på det.
Dominerade i lägre klasser och fick lite snabba pengar på sig vilket gjorde att det tog lite stopp i rikstoton. Tillbaka i lite lättare omgivning nu och ska räknas direkt.
Motbuden :
12 Ritz Guiness har en ganska tuff uppgift framför sig med 40m tillägg men är o andra sidan van att gå i spåren och har spurten som främsta vapen. Mött betydligt tuffare konkurrenter än detta och får hon bara lite hjälp på vägen så blir hon vinstfarlig. Tränaren uppåt.
1 Irruta Boko är riktigt intressant här. Galopperade före bilen släppte senaste i comebacken och tappade massa på det. Kom ifatt och tog en invändig resa men felade på nytt halvvarvet från mål.
Skulle Kevin få iväg honom från start här så är han faktiskt obesegrad från ledningen på två försök.
Klart mest intressant på start.
15 Zelante C.R har ett besvärligt utgångsläge här men är väldigt mycket bättre än vad raden visar. Tycker han har lyft sig i år om man jämför med fyraårssäsongen och Hanna Lähdekorpi behöver vi nog inte dryfta en gång till vad jag tycker om.
Stekhet för dagen och kör vårdat med hästarna.
13 Quite E.Wood har lämnat Lugauer för att återfinnas hos b-tränaren Mats Öhman. Låt inte det lura er. Han har varit med i travet sen mitten av 80-talet och har haft en del V75 framgångar.
Fått ett lopp i kroppen och sett till grundkapacitet borde han räknas tidigt.
5 Zeru Font är en ny italienare som kommer med fina vitsord från tränaren men en seger på senaste 40 starterna får mig att tveka en hel del. Vill nog se en bra prestation på svensk mark först. Pass.
Skrällen :
2 Charming har fortfarande inte vunnit lopp och sånt där brukar jag ta ganska hårt på men med bara tre hästar på startvolten kan han slinka ner i rygg på den hästen som jag tror kommer leda loppet länge. Skulle nu min favorit galoppera när tempot skärps så skulle Charming kunna få en gratisledning halvvarvet från mål eller något liknande. Då kan första segern komma.
Till bara 1% tycker jag det loppscenariot befogar ett streck om man garderar.
Vår Vinnare :
1 Irruta Boko

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
5 I Come In Peace är tidig favorit här från ett bra spår. Jämn och säker men vinner inte tillräckligt ofta för att vara favorit. Bara medel ut bakom bilen med gör att för mig är han bara en i mängden och det skulle förvåna mig om han fortfarande är favorit när bilen släpper fältet. Pass.
Motbuden :
3 Oliveria tog ledningen senast och fick dämpa men kunde ändå inte freda sig sista biten. Här kommer man nog att sikta på att köra i ledningen igen men statistiken därifrån säger sju försök och 2-2-2 vilket inte imponerar. Kan gå men lutar åt vinnare längre ut i banan.
9 Enjoy Banker imponerade senast från spets men det var i enklare gäng. Ok läge här och räknas tidigt. Segerrik men de segrarna är mestadels tagna i Danmark och ska inte överskattas även om motståndet ikväll inte är supervasst vilket givetvis ökar vinstchansen markant.
2 Amazon Font är lite svårbedömd kanske men vann direkt i debuten för Christian Fiore på ett tilltalande sätt och får garanterat bra resa härifrån. Intressant.
Skrällen :
1 Big Top Lindy är den som varit ute i tuffaste loppen på slutet. Kan ha skaffat sig hårdhet där som ger utslag nu. Siktar nog på rygg ledaren här. Skräll.
Vår Vinnare :
2 Amazon Font

Spelförslag :
DD 1 : 1 Irruta Boko
DD 2 : 2-3-9






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se