Speltips: Dagens Dubbel Tips till Halmstad måndag 2/11

Ny travvecka inleds på Halmstadstravet och snart är barfotakörning en minne blott i ett par månader.
Inleder med ett långlopp där 3 Tony Afrika bör ha bra chans att spåra hela vägen men är lite ojämn i humöret så jag dubblar med intressante 6 Dizzy River.

Dagens Dubbel 1 – 3140m Voltstart
Favoriten :
5 Eldorado B vann ett ganska billigt lopp senast men visade att formen satt där i alla fall och han duger som bäst i dessa omgivningar känns det som.
Lövgren verkar ha bra snurr på stallet och distansen är inga som helst problem.
Mycket hänger nog på om Adrian får iväg Tony Afrika från start eller inte.
Ok favorit men bör garderas.
Motbuden :
3 Tony Afrika har 5/8 från spets och verkar ha stabiliserats allt som han blir äldre. Här lär Adrian bara nöja sig med ledningen och jag ser ingen på start som vill bråka med honom heller.
Väl i ledningen blir han nog tuff att plocka ner.
6 Dizzy River har det inte alls fungerat för i år men är lite bättre än vad raden skvallrar om. Haft lite otur på slutet och blivit störd till dubbla galopper.
Sitter i ett bra andraspår direkt här och bör få en bra resa.
Kan avsluta riktigt fort om ryggar hela vägen.
8 Spickleback Face är stark som få men var inte till sin fördel senast. Skulle nog normalt sett tillhöra favoriterna här men insatsen senast gör att man tvekar en aning. Räknas om han hittar formen.
Kolla värmning.
10 Vincent As gjorde ett godkänt lopp senast och var ett fall framåt tycker jag då han inte gjort så många starter i år. Hade en bra fjolårssäsong och kapacitet för att vinna detta finns.
Skrällen :
2 Wingait Erik är inte så tokig och klarar distansen. Stefan Persson kör i ett härligt flyt och här lär man sikta på rygg ledaren. Adrian är inte känd för att ”packa fält” i sista sväng så fullt tänkbart att luckan kommer gratis. Tänkbar skräll.
Vår Vinnare :
3 Tony Afrika

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
5 Durello fick en tuff resa senast men höll strålande. Risken är överhängande för tufft lopp återigen då han inte är direkt startsnabb. Gjort bra lopp det sista och möter ganska beskedligt motstånd här.
Ska duga bra även från dödens.
Motbuden :
3 I Come In Peace höll bra från spets senast och det blir samma utrustning till denna start. Tycker nog dock han är bäst med ett lopp på rulle och det är inte säkert Peter laddar för fullt.
Tre segrar på 27 starter och spelad till andrahandrare. Nja. Kan gå men loppet är ganska öppet.
4 Vexil Kronos är ute över rätt distans här och är rätt så kvick ut. Ledde runt om för tre starter sen på Tingsryd och var ok bakifrån efter det. Senast hade man all otur i världen så glöm.
River han åt sig ledningen här hoppas jag man provar där. Jänkarvagnen åker på men det brukar han ha bakom bilen så inget nytt.
Skrällen :
1 Backup D.K har gjort det bra för sin nya tränare i alla tre starter och vann över distansen näst senast efter smyglopp och lucka. Debut bakom bilen nu för Sofia men det borde gå bra med en rutinerad häst. Man siktar nog på att komma iväg och ta en invändig resa.
Med luckan igen så blir han livsfarlig. Pass up!!
Vår Vinnare :
1 Backup D.K

Spelförslag :
DD 1 : 3-6
DD 2 : 1-4-5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se