Speltips: Dagens Dubbel Tips till Gävle torsdag 29/10

Torsdagen fortsätter med tävlingar från Gävle. Kort upplopp på Gävle men tveksamma spetshästar gör att oddset kan nog bli hyffsat ändå.
Riktigt konstig favorit i inledningen på förhand som jag inte skulle lägga några pengar på ens som tredjehandare. Pass på den.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
7 Infinite Knight är jämn och säker och gör alltid sitt bästa i loppen, speciellt senaste starterna verkar hon ha hittat riktigt bra form. Dock så är detta finallopp och det har varit glest mellan vinsterna och frågan är om vintertiden verkligen är hennes bästa tid.
Med tanke på spår och motstånd tycker jag det är en ytterst svag favorit.
Motbuden :
12 Luna Nera Doc var ute på V75 senast och gjorde inte bort sig som fyra bakom Mily. Varit ute i tuffa sällskap mest hela tiden och nu åker alla skor av igen och hybridvagnen på.
Läget är lite halvmarigt men borde duga långt med en vettig resa. Min vinnare i ett öppet lopp.
14 Elsa Mearas har också luftat vingarna på V75 och näst senast bar det hela vägen efter en resa i 3-utv. Behöver ryggar hela vägen för att vara som bäst och utgångsläget gör att så blir fallet denna gång. Även här återgår man till barfotabalansen. Räknas tidigt med rätt resa.
11 Lisa S.E. har hittat toppformen senaste starterna och räknas strax bakom de bästa.
Då tillfälligheterna säkert kommer avgöra detta jämna lopp så kan hon nog vinna om hon får de rätta ryggarna.
5 Isa är väldigt startsnabb och lär ta hand om ledningen. Kanske bäst över kort distans men har vunnit på medel också. Men visst, behöver nog få dämpa för att räcka hela vägen.
4 Gloria Sisu har blott en seger men nio pallplaceringar på 22 starter så det är nog mest tillfälligheter.
Inte så tokig annars och har bra utgångsläge här. Tänkbar.
Skrällen :
3 Global At Work tror jag tar ledningen här och släpper till 5 Isa för att lifta med i rygg. Satt fast senast med lite krafter och med lucka denna gång kan det räcka till skrällseger.
Vår Vinnare :
12 Luna Nera Doc

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
2 Åsrud Vilja tillhör de bästa kallbloden och var tvåa bakom outstanding Odd Herakles i Unionskampen. Inte blixtsnabb från start men från spår två bör han komma iväg så pass bra att han tidigt kan komma till ledningen ändå. Bra chans till seger men möter samtidigt många som är bra.
Motbuden :
9 Tangen Haap behöver knappast någon introduktion och har väldigt höga toppar när han fungerar.
Går bra på alla distanser och har rygg på favoriten i starten. Skulle favoriten missa ledningen och få t ex dödens kommer han sitta perfekt på det. Motbud.
3 Don Viking vill ha hårt tempo hela vägen och får riktigt bra kusk i vagnen denna gång. Väldigt lite streckad i förhållande till kapacitet.
6 Pydin är intressant med Ohlsson i sulkyn men hamnar lätt på vingel. Mest stark och skulle gynnas av överpace. Rätt bra men har ingen feeling alls för honom ikväll.
7 Björs Frej var jag inne på lite senast och han var bra som tvåa bakom Tangen Haap. Möter kanske några som egentligen är lite för bra här men har också skaffat sig hårdhet med tiden.
8 Ängsborken har tagit två raka i övertygande stil och trots att han möter tuffare motstånd nu så vågar jag inte riktigt såga honom här heller.
Skrällen :
5 Smedheim Solan var med i Nordiskt Mästerskap senast och det var givetvis för tufft att möta de finska kallbloden, speciellt efter vila. Mycket bra innan det och kan skrälla här.
Vår Vinnare :
2 Åsrud Vilja

Spelförslag :
DD 1 : 12-14
DD 2 : 2-8






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se