Speltips: Dagens Dubbel Tips till Eskilstuna tisdag 29/9

Man blir lite trött ibland på vissa kuskar/tränare. Rick Ebbinge höll uppe farten med 4 Zarenne Fas utvändigt om min vinnare 2 Stoletheshow under gårdagen trots att exakt samma recept resulterade i noll pengar senast dom möttes.
Stoletheshow höll helt ok till fjärdepriset en längd bakom vinnaren men utan trycket under vägen har jag svårt att se att han inte håller undan. Fina 33ggr på DD:n hade suttit som en smäck annars och vi får väl se om Jerry Riordan lärde sig något denna gång i alla fall.
Kvällens dubbel hämtas från Eskilstuna och inledningen känns spelvärd.
Favoriten 10 Cyrano De B är ovan vid voltstart och gillar inte alls springa bakom hästar så lite favorit i fara på förhand. Bakom är det dock öppet men 3% på 7 Beartime är taget.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
10 Cyrano De B vurmade jag för lite senast och han gjorde mig inte besviken. Vann i mycket fin stil efter att ha fått bestämma i ledningen och det var utan några extraväxlar som brukades.
Enda orosmolnet nu är bakspåret då han ibland tvärar bakom hästar men formen är annars väldigt fin och i ett ihåligt lopp är han svår att inte tippa etta trots bakspåret.
Motbuden :
11 Victory Topline borde väl stå i 1.20 i ett liknande lopp men har inte riktigt varit sig själv i år.
Vi pratar ändå om en häst från Nurmos som vunnit klass II-final före hästar som Night Brodde och Pastor Power i fjol.
Svår att räkna bort på grundkapacitet men går inte förorda spik heller innan han visar bättring.
3 Expensive River är lite upp och ner i prestationerna men senast var det riktigt positivt. Avslutade riktigt vasst från kön och klockan visade 09-tempo sista 800m. Bara en halv längd efter vinnande Zeta Kronos i mål och från spår tre i volten borde han komma iväg bra.
Skulle han rent av spetsa så stiger vinstchansen rejält då han har 3/4 i ledningen.
7 Beartime har kanske ingen jätterolig rad men samtidigt varit ute i stenhårda gäng.
Senast var det dock inget motstånd och segern var närmast pliktskyldigast men samtidigt ska loppen köras och han visade i alla fall att han vill springa i loppen.
Håller ganska hög klass för ett sånt här lopp och skulle Djuse få iväg honom från start tror jag man provar i spets.
6 Hakon Von Haithabu har inte så många voltstartslopp att jämföra med men hade innerspår på Färjestad förra året och öppnade snabbt den gången så kanske att han kan utnyttja springspåret här till ledning och släppa till någon bra? Behöver nog smygare för att duga.
Skrällen :
8 Pikachu Face har lite fel läge med tanke på distans och att han helst går i spets men från detta läge är en bra resa garaterad och hittar man bara ut så är han vass på kortspeed.
Vår Vinnare :
7 Beartime

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
3 Mellby Hoffa är en fin häst i grunden från stall Nurmos som inledde karriären med fem raka segrar efter ett galoppmisslyckande i premiären. Fick sen lite bekymmer att bära de snabba pengarna och när man kom upp i rikstoton uteblev segrarna i lika tät följd.
Dock varit väldigt bra de gånger han gått felfritt och återkommer här efter lite vila vilket säkert gjort honom gott. Kontio siktar nog på spets här och kan han bara hålla ut 6 Juncio Boko från start så är nog vägen öppen för att starta ett nytt ”staket” med segrar.
Motbuden :
6 Juncio Boko är en utpräglad spetshäst som vann på fint sätt för fyra starter sen just från ledningen.
Tre raka bakspår efter det och även om inte det är hans grej tycker jag han sett ovanligt blev och formlös ut. Farsan sa alltid att formlösa hästar inte öppnar lika fort från start som normalt så jag tar fasta på farsgubben och tror han får svårt att nå spets här.
Känns i vilket fall sårbar när bara en position duger.
8 Jaguar Hill är rätt så hård häst faktiskt. Raden 2-1-3 på årets 10 starter är helt klart godkänt och lägger man till två fempris och ett fjärde på det så är det ju helt strålande.
Svårt utgångsläge men Claes känner hästen väl och skulle favoriterna kubbas lite i inledningen så kan hans spurt bli tung.
4 Henning Lixarve gillar korta häcken och har en vass kortspeed att tillgå.
Ska normalt sett kanske inte räcka till mot de bästa här men samtidigt är det lite frågetecken på båda favoriterna så helt borta är han inte än då.
Skrällen :
11 Tyrolean Guy är ett nyförvärv hos duktiga Sofia Aronsson och tydligen är det en häst med riktigt Italienska tendenser i humöret. Rusartyp som egentligen bara har en växel varpå bakspåret kan bli helt fel.
Detta blir ett test inför framtiden men fart finns och skulle han sköta sig från bakspår så kan de där krafterna räcka långt i slutet istället.
Vår Vinnare :
3 Mellby Hoffa

Spelförslag :
DD 1 : 3-7-10-11
DD 2 : 3 Mellby Hoffa






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se