Speltips: Dagens Dubbel Tips till Bergsåker fredagen 25/9

Tyvärr svek storfavoriten Mindyourvalue W.F igår, eller svek är ett hårt ord när man går under 12 från dödens på distansen. 4 Selmer I.H gick nytt rekord från ledningen så han var verkligen tillbaka i gammal god form. Hade suttit fint med en rak dd till 10ggr annars.
Kvällens dubbel körs på Bergsåker och det är två kallblodslopp på schemat. 12 Månlykke A.M blir favorit i klass med Järvsöfaks vilket är på tok för högt.
Provar att spika min idé i inledningen och fälla favoriten i avslutningen. Känns som att någon på start kommer få ett fördelaktigt lopp och det får nog inte strula för mycket i spåren för favoriten.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
6 Tekno Lynet får gälla som favorit i ett annars jämnspelat lopp. Två raka galopper på slutet tyvärr men innan det gick han i ledningen över aktuell distans med en seger och ett andrapris som reslutat.
Står bra till för att tidigt nå ledningen igen och borde vara första hästen att slå.
Motbuden :
3 Klack Blixten kommer från en bra insats och tränaren låter väldigt optimistisk.
Vill gärna gå se honom i front om möjligt men jag tror han får svårt att svara Tekno Lynet från start. Går nog dock bäst med en smygare ändå och med lucka kanske han kan hota min vinnare.
8 Vimse Lars återkommer efter lite vila men det brukar inte vara någon fara med Öystein Tjomslands hästar. Vunnit många segrar men ännu inte hävdat sig i nuvarande klass på länge.
Tror han får svårt från spår åtta och jag står över spel då han känns väldigt överspelad.
Skrällen :
1 Önnes Grimner vann på ett bra sätt senast från ledningen för första gången. Korta distansen är nog ingen fördel men med lite tempo på loppet så är han stark till slut. Förvånadsvärt lite spelad.
Vår Vinnare :
6 Tekno Lynet

Dagens Dubbel 2 – 2640m Voltstart
Favoriten :
12 Månlykke A.M vann på ett imponerande sätt Svenskt Mästerskap senast och visst är han väldigt talangfull den här hingsten.
Startar med tillägg den här gången men gillar att anfalla bakifrån så inget större orosmoln förutom att det inte för strula på vägen då. Ska givetvis ha bra vinstchans återigen men jag tycker han är på tok för stor favorit till över 80%.
Riktigt så dåliga hästar möter han inte.
Motbuden :
1 U.R. Faxe vann enkelt från ledningen senast och står bra till här med för liknande loppscenario.
Har 3/4 från spets och ska nog inte underskattas den här starten.
4 Husnäs Elving var jag inne på lite senast och han spurtade storstilat bakom vinnande Pyrmo då. Verkar inte alla bli påpassad den här gången heller vilket förvånar lite. 1% är i vilket fall på tok för lågt.
5 Pyrmo vann som storfavorit senast men imponerade inte direkt. Enligt Uffe så fanns det växlar att svara utvändiga 8 Alma Prins men det såg inte ut så på min skärm.
Var absolut inte dålig men man trodde nog han skulle gå undan lättare. Gick med skor då men barfota nu. Kanske bättre med en smygare? Minus på tränarkörd dock.
6 Vestpol Gladiator var nerspelad från tillägg senast mot Pyrmo efter att ha två raka segrar i den nya regin. Hamnade en bit bak då och det var inte lätt att ta något sista halvvarvet men fullföljde bra som fyra. Står 20m bättre till denna gång och från springspår kanske man t o m kan riva åt sig ledningen.
Går han en låg 25 tid som för tre starter sen blir han ytterst svårfångad. 3% i skrivande stund är hur som haver alldeles för lågt. Speciellt när man provar rycka alla skor.
9 Björs Frej fullföljde loppet strålande bakom världsstjärnan Odd Herakles senast och bör ha härdats mot så tuffa hästar. Perfekt läge för en smygare här med.
Skrällen :
11 Granetta var favorit i Sto-SM senast men slog på en galopp i ledningen med halvvarvet kvar. Hade fått tuff press då och hade nog inte vunnit ändå.
Många galopper på slutet gör att man tvekar en aning och skrällbud får räcka från svårt utgångsläge.
Vår Vinnare :
1 U.R Faxe

Spelförslag :
DD 1 : 6 Tekno Lynet
DD 2 : 1-4-5-6-9-12






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se