Speltips: Dagens Dubbel Tips till Axevalla tisdagen 22/9

Lite roligare lopp ikväll till Axevalla än under gårdagen. Inget direkt att skryta med och sätta en rak DD till 3ggr pengarna.
Väntar mig inget superodds ikväll heller då Rick Ebbinge kommer med en riktigt fin häst i avslutningen. Första är dock öppnare och Vi jobbar bort favoriten från Stenströmer som går bäst i spets och hoppas på en liten skräll.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
9 O'man Flax kommer från formstallet Stenströmer och levererar bra insatser i stort sett varje gång.
Går dock absolut bäst i ledningen så läget är inte bra. Möter också ganska tufft motstånd och gardering är given.
Motbuden :
10 Rocky Bear var med i det loppet som favoriten vann från ledningen senast men fick aldrig riktigt chansen efter en invändig resa. Hävdat sig helt ok på V75 innan det och borde räcka väldigt långt här med lite klaff.
8 Cahaya har fått två lopp i regi Bergh och båda har slutat med ett fjärdepris. Dåligt spår men Bergh kör säkert framåt tidigt och vill ta över. Känns dock sårbar med Axevallas långa upplopp så jag står över spel. Pass.
6 Appaloosa har lite missvisande rad tycker jag då han tampats i riktigt tuff konkurrens på slutet. Senast var det ner i klass och då avslutade han återigen bra som tvåa bakom vinnaren.
Har kunnandet och kan mycket väl duga här.
2 Shutter Island har vilat sen i somras på grund av pollenallergier men återkommer nu.
Skyhög kapacitet som ska duga långt här men formen är ett frågetecken och kanske inte är segermogen direkt. Bra läge och passas framöver.
7 Apple Rose är den jag tror kan få överta spets tidigt om invändiga vill släppa. Duger bra i den positionen mot dessa och har 5-2-1 på sina åtta försök därifrån.
Har inte gjort bort sig i V75-sammanhang så kommer hon bara till från spåret så kan hon skrälla.
Ynka 3% är i alla fall alldeles för lågt.
Skrällen :
5 Ufo Del Rio är bra ut bakom bilen men brukar släppa ledningen. Nu låter det dock som att Stefan Dahl är sugen på att testa i ledningen denna gång och från den positionen har han en vinst och ett andrapris på två försök.
Vår Vinnare :
10 Rocky Bear

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
5 Ahura Mazda Font ska vara en riktigt bra häst för den här klassen och vi får ofta se Rick Ebbinge komma hit med hästar som har mycket mindre pengar på sig än vad dom borde då de startar i Holland med lägre prispengar.
Borde starta med väldigt bra vinstchans.
Motbuden :
7 Joule V.S. tycker jag är värst emot. Sofia Aronsson som tränar går mot ett riktigt bra år och lyckas André Eklundh ta sig förbi i starten så har han 3/3 från ledningen.
Gått bra bakifrån också men blir givetvis svårt att plocka ner favoriten i spets.
11 Baron Frontline har ett bra facit och var fin som trea på V75 näst senast men från detta utgångsläget kräver det mycket tur.
Skrällen :
6 Tour Possession rusade i ledningen senast och höll sånär undan till vinst. Tyckte ändå att han var frisk på bettet och såg fin ut. Formbesked och till 2% är han lite intressant.
Vår Vinnare :
5 Ahura Mazda Font

Spelförslag :
DD 1 : 5-6-7-10
DD 2 : 5 Ahura Mazda Font






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se