Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Umåker måndagen 14/9

18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här.

Ny travvecka och den inleds på Umåker.
Två rätt så ojämna lopp men med vissa frågetecken ändå på favoriterna så jag provar med ”en rolig och en trolig” i varje avdelning.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
8 Brenne Bitti har haft väldigt svårt att hålla sig i rätt gångart men är fartfylld de gånger hon går felfritt. Spår åtta är lite halvkallt men samtidigt kanske man kan köra rakt fram och ta över ledningen?
Värsta motbuden har ännu sämre spår och riskerar trafikproblem men det krävs givetvis att hon håller sig i trav. Man provar även att rycka alla skor för andra gången i karriären och senast man hade samma utrustning var i derbystoet men då slutade det i galopp.
Ändå en indikation på att man maxar vad man kan.
Motbuden :
13 Oddsy vann ett 100K lopp senast och får därför lite sämre startspår här vilket kan visa sig besvärligt då hon är van att gå i front.
Fart finns dock och höjer sig en bit över andra tillsammans med ett par tre stycken.
Behöver kanske lite tur på vägen men vet var mållinjen är.
14 Sundsbo Nova var ute i samma lopp som favoriten för tre starter sen men stod då med 20m tillägg och utmanade ändå, idag är det lika start.
Dessutom verkar formen vara bra då hon vann starten efter och senasthöll hon ok från ledningen efter elak press.
6 Rote Lin har Sandra Eriksson kört med framång de tre senaste starterna. Även denna tjej är lite strulig av sig men verkar trivas med kusken och duger i nuvarande klass om felfritt lopp.
Skrällen :
10 Kavata har höjt sig på slutet och avslutat bra i loppen utan att få vinna. Har bara en seger i livet så det kanske är så att det måste klaffa perfekt men bakom de betrodda håller loppet inte jättehög klass så visst ska hon kunna skrälla med lite flax.
Vår Vinnare :
6 Rote Lin

Dagens Dubbel 2 – 2640m Autostart
Favoriten :
7 Digital Ink avslutade sista starten innan vila med att förlora mot 11 Mr Golden Quick trots tidigt ledning. Kan varit sliten efter tuffa lopp och fick lite välbehövlig vila.
Var riktigt fin ett par starter ifjol och har gått bra förr efter vila så ska nog kunna duga direkt.
Snabb ut vid laddning så bör hamna bra till. Ledning?
Motbuden :
3 Regent Zet är den som tar ledningen inledningsvis i alla fall men kanske inte vill köras där med tanke på distansen. Att släppa till Digital Ink måste vara en bra taktik.
Hade lite otur senast som uppanmäld i guldloppet med resan. Fick inte riktigt chansen men duger bra mot dessa.
2 Eder Bob tycker jag är intressant här. Bra spurtare som gillar distansen och är Inken lite ringrostig så räknas han tidigt bakom från ett utmärkt spår. Klart roligt motbud till låg procent.
6 Apollon De Kacy älskar distansen och gärna ännu längre. Gjort det riktigt bra från struliga startlägen och har ett fint utgångsläge här. Senast gick man upp i dödens tidigt men det var för tuffa motståndare den dagen. Lättare emot här.
1 Selmer I.H var helt överlägsen senast på distansen i lite enklare gäng. Kördes offensivt då men kan knappast vara med från start här så siktar kanske på en vilsammare löpning denna starten?
11 Mr Golden Quick slog som sagt favoriten i april och hade en formtopp då.
Inte varit alls så bra och får visa bättring först även om distansen passar.
Räknas med klaff.
Skrällen :
5 Vic De Luxe har fått ett lopp i kroppen efter lång frånvaro och var lite stel och kantig men gjorde ett ok lopp. Bra som unghäst och kapaciteten finns där. Kan ha gått framåt med loppet i kroppen och gillar distansen. Bra spår.
Vår Vinnare :
7 Digital Ink

Spelförslag :
DD 1 : 6,14
DD 2 : 2,7

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.