Speltips: Dagens Dubbel Tips till Gävle tisdagen 18/8

Vet inte om det var Ludde som hoppat i Hans-Owes dress under tävlingarna igår för han körde i alla fall som om han hade stulit hästen och föll på eget grepp med Sigel Garline.
Trodde ett tag att det skulle gynna min idé 11 Fleet Admiral men han snubblade till i början på upploppet och tappade fart men fullföljde fint till andraplatsen. Passas framöver.
Veckan fortsätter med tävlingar från Gävle och det är nog en fin snabb sommarbana vi kan vänta oss. Två ganska ojämna lopp där en handfull hästar verkar vara lite mer hetare än övriga.
Jag går på Svante Båths 6 Mellby Hope som lite märkligt inte ens verkar bli favorit.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
14 Västerbo Grosbois var senast ute i en stenhård final i sommartravet och avslutade runt 10 sista varvet men tog ändå marginellt på täten. Spurten var i alla fall av bästa märke och han är van att möta betydligt tuffare hästar än så här.
Dubbla tillägg innebär dock att det kan vara bromsklossar i vägen under slutvarvet och på snabba sommarbanor får det nog inte strula mycket för då kan det återigen bli tufft att plocka längder.
Motbuden :
7 Prince Yoda fick äntligen vinna senast och även om han fick ett smörlopp så gick han undan på riktigt spänstiga ben när Elias Strandberg vred på. Segern blev smått överlägsen och från springspår tror jag knappast han missar ledningen här. Har bara gått i spets två gånger med en andra och tredjeplats som resultat men eftersom formen är på topp är det inget som oroar.
Hade springspår på tillägg för tre starter sen på Lindesberg och var riktigt snabb ut då.
Kusk och tränare andas optimism och för mig är han klar förstahäst, kanske chansspik t o m.
13 Raja Ribb ställde till med en praktskräll på V75 för två starter sen när han först galopperade men kom ikapp och gick förbi alla över upploppet.
Galopperade återigen senast, t o m dubbelt vilket inte är optimalt så får stå tillbaka lite i tipsen därav.
Felfri rundar han dock många.
2 Oilsheik är en rätt kapabel häst som dock har haft otur med utgångsläget nästan hela tiden sen han kom till Sverige. Merparterna av segrarna är inte tagna här men har äntligen ett tilltalande läge och springa kan han. Malin Friman får chansen i sulkyn för första gången och hon är duktig.
9 Lukas Bris har visserligen tävlat i tuffa gäng på slutet men det är lite för mycket galopper som stör.
Ska även gå med skor denna starten så förberedelserna är inte optimala. Pass, trots fin häst.
Skrällen :
4 Daysofourlives gick vagnen sönder på senast så han fullföljde inte ens loppet. Såg ändå bättre ut i stilen än starten innan och jag tror han är bäst med tätkänning.
Vann i överlägsen stil från ledningen på Gävle för tre starter sen på mycket bra tid och även om det säkert blir svårt att ta ledningen från spår fyra så borde det bli en resa i främre träffen i alla fall.
Vår Vinnare :
7 Prince Yoda

Dagens Dubbel 2 – 2640m Autostart
Favoriten :
1 Lotusathena har tre segrar i raden och verkar trivas bäst där framme. Innerspåret kan dock bli en fälla så eftersom hon är ganska stor favorit så bör man nog gardera.
Får ju bra resa oavsett så räknas givetvis tidigt eftersom loppet inte innehåller så många vettiga motbud.
Motbuden :
6 Mellby Hope är dock en allvarlig sådan. Var visserligen riktigt dålig senast men hade också riktigt visset spår. Satt fast gången innan och varit bra innan det och Ohlsson kommer nog skicka vad som går från start här. Skulle hon ta sig förbi favoriten från start bör övriga släppa.
Bra chans i så fall då de värsta konkurrenterna kan få trafikproblem.
Vettig vinnare och bra spelvärde.
15 Moon Zappa får offensiva Mika Forss i sulkyn och det finns viss fart i den här tjejen.
Inte lätt utgångsläge men med tanke på att man anmäler till spårtrappa så var det nog med i beräkningarna. Petri Salmela tränar och med lite flyt på vägen med rätt resa kan det räcka ändå till seger.
Skrällen :
12 Angel From Above med Claes Sjöström har ”bara” två segrar i livet men bland de tre nästan hälften av starterna och lägg där till alla övriga penningplatser så märker man att det är en ärlig tjej som alltid gör sitt i loppen.
Gillar verkligen Sjöströms körstil och med tanke på hur många av konkurrenterna som visar tveksam form så kan det räcka hela vägen denna gång med lite tur.
Vår Vinnare :
6 Mellby Hope

Spelförslag :
DD 1 : 2-4-7-14
DD 2 : 6 Mellby Hope






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se