Speltips: Dagens Dubbel Tips till Östersund fredagen 5/6

Jag var snett ute på det igår även om man vurmade lite för Ike Schermer så gillade jag inte alls Tony Afrika men han var tillbaka i gammalt gott slag. Lovar bättring inför kvällens tävlingar.

Fredagens tävlingar går på Östersund och det ser upplagt ut för att inleda med en favorit i form av Whipped Eggs som älskar distansen och vann med nästan hela upploppet senast när han väl gick felfritt. I andra avdelningen kommer nog Bergh bli favorit igen men dubbel Bergh känns inte som ett supersexigt odds och det finns en del tveksamheter kring favoriten i avslutningen.

Dagens Dubbel 1 – 3140m Voltstart
Favoriten :
7 Whipped Eggs hade jag på känn skulle gå felfritt senast och han vann extremt enkelt. Möter lite bättre motstånd ikväll men då de står 20m bakom Ägget så tror jag det blir väldigt tufft att rubba honom. Ikväll tävlar hästen mot sig själv. Felfri vinner han enkelt.
Motbuden :
9 Perfect Dynamite älskar också distansen och vann även han på ett imponerande sätt senast. Att ta 20m på favoriten är dock ingen enkel uppgift men räknas tidigt bakom.
4 Ontrack He’s Black har kanonprestationer bakom sig och verkar var i toppform. Har en riktigt vass spurt och gjorde inte alls bort sig i lördags mot hästar som Seismic Wave och Vikens High Yield och skulle favoriten göra bort sig eller om han kan hinna först fram och ta över och sen lifta med bakom är det inte omöjligt alls då favoriten inte direkt kan speeda över ett upplopp.
Vettigaste motbudet om man letar sånt.
10 Weekend Fun trodde jag ju på senast men han kastade sig i galopp direkt vilket inte hör till vanligheterna. Två raka galopper oroar alltid men Ulf Ohlsson har lyckats bra tidigare och kör ju i grym form för tillfället.
11 Mr Golden Quick blev lite upphaussad när han slog Digital Ink från dödens men det visade sig att Inken inte var riktigt kurant. Gjorde ju ändå ett bra lopp så visst, men efter det har det varit sisådär med prestationerna. Får ofta tuffa lopp som kan ha tagit ut sin rätt och styrkan finns ju men frågan är om formen sitter där eller inte. Inte tidig mot dagens motstånd.
Skrällen :
3 Mellby Galanga har varit bra i montélopp under året och det blir lite av ett osynat kort nu bakom vagnen. Ibland går det inte alls och ibland tänder dom till. Nu testar man även barfota runt om igen men det har slutat i två galopper och en andraplats.
Bra utgångsläge och bör hamna vettigt till i vilket fall men bara skrällbud.
Vår Vinnare :
7 Whipped Eggs

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
3 Cemonroc de Coeur bombade till spets senast men öppningen blev lite för tuff och krafterna tröt på slutet. Oprövad på distansen men ny i Berghs regi och han vet nog vad han gör.
Dock tycker jag inte hästen varit speciellt märkvärdig innan och att han skulle vara favorit bara för ledningen ligger öppen känns lite småkallt. Har 3 segrar på 13 försök från spets så det är heller inga starka papper. På plussidan är väl däremot att Bergh kör med pondus och respekt så kan gå men bör garderas tidigt.
Motbuden :
4 My Tambourine Man tycker jag klart är bästa hästen i detta fältet men har inte startat på väldigt länge vilket gör att man får gissa sig till formen.
Mötte förra sommaren hästar som Cab Lane och Marcello Wibb utan att göra bort sig och från ett fint spår tror jag inte man räds många i detta loppet.
Väldigt tidig och min vinnare.
1 Balotelli Crown kommer nog Jessika göra vad hon kan för att hålla upp innerspåret men frågan är hur mycket man vågar ladda iväg då han haft tendenser att tappa travet när det går för fort.
Var riktigt vass senast och rygg på Bergh är kanske inte fel heller.
Verkligen gillat intrycket de två senaste starterna och är nog långt framme felfri här med.
11 Chef Superb blir nog inte jättemycket spelat från spår 11 men den här herren kan flytta på sig en bit. Näst senast svepte han ett enkelt gäng så det sa inte så mycket men starten innan mötte han ett namnkunnigt gäng just på Östersund och var riktigt bra som tvåa bakom Majet Af Djupmyra.
Lite hjälp på vägen här bara så biter spurten bra tror jag.
7 S.G.Charpentier vann senast och slog då bra hästar. Men det var en seger signerat Örjan Kihlström där han körde maximalt spårsnålt och avgjorde knappt. Gör debut för nya tränaren Oscar Berglund nu och grundkapaciteten är bra. Men spåret är iskallt och jag vill nog se lite mer innan jag spelar då segern senast kändes lite slumpartad. Dock bra inne i loppet men pass ändå.
Skrällen :
2 Down And Dirty har också bytt regi och nästan hälften av starterna har slutat med top3 vilket vittnar om att han är rätt bra i grunden. Sprang en tolvtid med Ohlsson förra sommaren som oplacerad på V75. Var ganska påpassad då och har man hittat rätt här blir han intressant att följa.
Vår Vinnare :
4 My Tambourine Man

Spelförslag :
DD 1 : 7 Whipped Eggs
DD 2 : 1-2-4-11






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se