Speltips: Dagens Dubbel Tips till Åby torsdagen 4/6

Märkliga favoriter var känslan i tisdags och trots att 4 Surf'n Turf blev struken blev ändå inte 8 Opalis mest spelad. Vann enkelt från dödens medans min idé Talassio som aviserat släppte spets och var därmed inget bra spelobjekt. Komben Örjan/Wahlmann är alltför ofta väldigt passiva och sällan bra värde.

Kvällens dubbel körs på Åbytravet och med tanke på open stretch ser det ganska intressant ut tycker jag.
Andra avdelningen ser totalt olöslig ut så jag spikar mig ur probelemt med en häst som såg mycket fin ut senast på favoritbalans och verkar bli lite bortglömd här.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
5 Rajah Silvio blir favorit trots sen årsdebut men brukar inte behöva lopp i kroppen för att prestera. Goop kommer säkert ladda iväg vad som går för att komma förbi 3 Tony Afrika men Adrian brukar inte nöja sig med rygg ledaren trots extra spåret så en tuff öppning är att vänta.
Borde ha vettig chans att starta 2020 med en seger men det finns dom som kan profitera på körningen från start.
Motbuden :
3 Tony Afrika vet vi är kapabel och inledde fjolåret med två V75-segrar men det var över lång distans. Faktum är att han endast startat på dagens distans två gånger med en fjärdeplats senast som bäst.
Tycker inte att han har fungerat tillfredställande på länge och trots att man provar att rycka alla skor för första gången tycker jag inte han ska överskattas i tipsen. Måste visa bättring först innan det går att lägga sina slantar i den korgen.
1 Quite E.Wood är desto intressantare tycker jag. Väldigt allround och bör kunna hålla upp innerspåret till en rygg på någon av de mer betrodda. Drömscenariot vore ju en hårddragande Adrian i spets med Goop i dödens men tror han kan plocka ner samtliga på stretchen oavsett.
Vill Conrad kan han säkert köra i spets också men det alternativet vill jag helst bara se om Tony Afrika galopperar.
6 Harvey brukar köras på chans och blir som senast ofta fast med krafter kvar. Nu får man nog ta en resa i andraspår och försöka plocka placeringar till slut istället. Bra senast och räknas här.
11 Usain Töll hade väl hellre haft framspår men gillar distansen och näst senast var han grymt fin från ledningen. Chansartat läge här gör att han rankas ner en aning men fältet är ganska litet och spurten biter bra med rätt ryggar och en tuff öppning.
Skrällen :
9 Get Ready On Tour visade näst senast att han klarar av att gå en repa i spåren. Bra läge bakom bilen här och kan kanske snika åt sig rygg ledaren eller tredje invändigt beroende på hur starten går.
Borde få ett bra lopp på innerspår hur som helst och med lucka så..
Vår Vinnare :
1 Quite E.Wood

Dagens Dubbel 2 – 2640m Autostart
Favoriten :
10 Iggy B.R är en norsk segerstaplare som får bära favoritskapet i ett ytterst svårlöst lopp. Nog ett av de jämnaste loppen på hela året och i princip alla kan vinna känns det som.
Givetvis räknas favoriten tidigt men vem som än skulle bli spelfavorit i liknande lopp så skulle spelvärdet vara uselt.
Motbuden :
4 Ribaude blir mitt bud här och min idé i omgången. Gjorde det riktigt bra senast bakom omöjlige Vikens High Yield och det var ingen överraskning då man hade ryckt alla skor. Barfota runt om är ett krav för att spela den här hästen och jag kommer avstå spel helt om man ändrar balansinfon.
Älskar annars distansen och spåret är bra. Vann visserligen bara ett lopp i fjol men har 20st top3 placeringar på 36 starter så springa kan han.
2 Kennedy kan lika gärna bli favorit han med och distansen passar perfekt för styrkan har han. Perfekt spår för Adrian då han bara behöver köra rakt fram och hålla sitt spår. Riskerar ändå en tuff löpning och gör bort sig lite för ofta för min smak. Men bra häst.
6 Ike Schermer körs av Rick Ebbinge som vi sett visat upp flertalet fina hästar det sista. Lite svårbedömd för dagen men gör ibland smått otroliga prestationer och skulle Goop välja skor på min idé så tycker jag nog att Ike är bästa spelet bakom.
1 Hobby de L'iton är van vid tuffa stayerlopp och gjort det jättebra på V75. Säger en del om hur loppet är när man nämner honom så pass sent i tipsen trots perfekt startspår.
Skulle kunna hålla upp ledningen här och går i så fall bra där men riskerar få press från alla möjliga håll. Inte alls otänkbar.
8 Ingo var riktigt bra senast från ledningen och bör trots spåret vara en spetskandidat då flertalet är rätt så söliga ut. Kanske tufft att bomba till spets från spår 8 och bara vinna men borde hamna bra på det spåret till trots så såga inte för hårt på förhand.
Skrällen :
12 Beartime gör i och för sig årsdebut men hade ett kanonår i fjol och inget pekar på att i år ska bli annorlunda. Med tanke på hur jämnt loppet är tycker jag att man bör strecka Beartime ganska tidigt vid gardering. Jepson är ju en fördel med.
Vår Vinnare :
4 Ribaude (om barfota)

Spelförslag :
DD 1 : 1-5-6-11
DD 2 : 4 Ribaude






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se