Speltips: Dagens Dubbel Tips till Eskilstuna tisdagen 2/6

Nästan 28ggr inleder vi veckan med då 10 Jaques Noir äntligen behagade gå felfritt. Växlade ner vår andra häst Copaca Banana rätt enkelt till slut. 12 ggr som vinnare var riktigt bra.
Tyvärr vann storfavoriten andra avdelningen trots dödens och med tvåan i mål hade dubbeln gett närmare 200ggr.
Men Ebbinges favorit var för bra helt enkelt och 28ggr med en storfavorit var inte kattskit.

Nu slutar vi klappa oss själva på ryggen och tar sats mot tisdagens tävlingar som körs på Eskilstuna och jag hoppas och tror att jag har hittat en kul idé.
1 Talassio är helt bortglömd från innerspår och här är det garantiledning, kort distans och Örjan i vagnen.
Faktorer som får mig att gärna chansa.
Inte alls otänkbart att jag spikar till slut men dubblar med Kontio i tipsen då jag vill ha lite mer info kort innan start innan jag bestämmer mig helt.
Min andra häst 8 Opalis verkar inte ens bli favorit så spelvärdet är ändå ok där med.
Andra avdelningen känns smått olösbar och jag spelar med jag tycker visat bäst kapacitet/form.
Hästarna på start tycker jag står lite för tufft inne i loppet för att duga trots sommarbanor.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
4 Surf'n Turf från stall Melander är något överraskande favorit så här kvällen innan. Faktum är att det är ganska konstigt streckat för att vara kort distans. Gjorde bort sig direkt senast i kval till kungapokalen men var riktigt vass från ledningen innan det.
Tror dock inte alls att det blir någon ledning denna gång så jag avstår helt spel då jag har en annan spetsvinnare.
Motbuden :
1 Talassio görs visserligen årsdebut här och Wahlmanns hästar är inte direkt kända för att prestera utan lopp i kroppen så kanske inte helt logiskt att spika.
Men ledningen tar han med garanti om Örjan vill och hans tuppkam måste stå så hårt efter helgen så hjälmen guppar. Nu pratar jag inte bara om vinsten i Elitloppet utan överlag vann han väl det mesta.
Talassio har 10 lopp i ledningen med resultatet 5-2-2 och dagens motstånd är rätt ljummet och värsta motbuden har riktigt risiga lägen. Feelingen säger att han håller länge och Örjan i spets känns som ett vettigt chansbud när han i skrivande sund bara är streckad på ynka 5%.
Det blir en mindre insats dock eftersom man köper grisen lite i säcken.
Var struken inför en tilltänkt start i början av maj som jag inte vet varför. Kan vara bra att kolla upp.
8 Opalis är nog annars den troliga vinnaren om Talassio underpresterar. Vann riktigt lätt senast och det låter på tränaren som att man vill köra offensivt här. Kontio bakom tömmarna brukar inte betyda annat heller. Vettig chans.
12 Super Grabben hade varit stekhet med bättre spår. Nära vinsten näst senast och avslutade bra senast till tredjepengen. Erik upp nu är intressant men spåret drar ner chanserna.
Om kraftig överpace kanske.
Skrällen :
5 Il Mio Hooligan har jag varit och kladdat en del på utan framgång. Har på intet sätt varit dålig, tvärt om med undantag för Solvallastarten så har han avslutat bra varje gång felfri.
Vinner inte så ofta dock så skrällbud känns sunt.
Vår Vinnare :
1 Talassio

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
Favoriten :
12 Alexi Quick med Goop galopperade bort sig i årsdebuten och kördes bara runt efter det. Var femma i Breeders förra säsongen och har springspår här så Goop kommer säkert satsa framåt tidigt.
Förståelig favorit men bör garderas tidigt.
Motbuden :
11 Musett af Djupmyra har vilat kort men gjort idel bra insatser och har visat att han gillar att anfalla från kön. Debuterar hos Troels Andersen men är knappast något negativt om flytten bara gått bra.
Bra utgångsläge med springspår och hittar nog vettig position.
6 Frequency Am härdades mot tufft motstånd förra säsongen och såg ut att gå mot en enkel seger i årsdebuten men det tog emot lite sista biten och höll undan knappt. Går nog framåt med loppet och en resa på innerspår behöver inte vara fel. Kan mycket väl vinna detta.
8 Lovemore med likka Nurmonen går kanske bäst i tät men från tredjespår ska man väl få en bra start ändå. Rankas ändå ner litegrann från tillägg.
Skrällen :
15 Firewire står riktigt tufft till med extra tillägg men är ensam så kommer nog ikapp ganska snabbt. Många han ska runda men har en del höga toppar och med tanke på att jag tror starthästarna är alldeles för klena så kan han hinna fram.
Vår Vinnare :
11 Musett af Djupmyra

Spelförslag :
DD 1 : 1-8
DD 2 : 6-8-11-12






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se