Speltips: Dagens Dubbel Tips till Färjestad Måndag 4/5

Ny vecka och Färjestad inleder.
Var svårt att välja spik i omgången men landade till slut på 4 Dexter Brick i avslutningen.
Tror värdet kommer bli ok då Hamres storfavorit jagar femte raka från uselt spår. Min vinnare har avslutat riktigt vasst tre ggr från bakspår men har nu äntligen bra läge direkt från start.
Då kommer det räcka långt. Jag hoppas och tror på hela vägen.
I inledningen var jag länge sugen på att gå på Mack Dragan som spik men med tanke på hur ojämn han har varit hittills i år så litar jag inte riktigt på honom fullt ut än. Något säger mig dock att dagens distans kommer gynna honom. Öppet lopp bakom dock så chansspika är inte fel om man hellre vill gardera i avsluningen.

Dagens Dubbel 1 – 2640m Voltstart
Favoriten :
7 Joe Hoo Lee gissar jag mig till blir favorit här med Goop i sulkyn. Gjort en start i ny regi och det såg helt ok ut som trea. Passade med lång distans senast så 2640m bör inte vara några som helst problem. Fick en dryg resa senast och men med bara tre hästar på volten borde Goop hitta bättre position den här gången. Med tanke på frågetecken på värsta konkurrenterna borde vinstchansen vara vettig.
Motbuden :
13 Mack Dragan hade nog vid normal form stått i 1.50 i liknande lopp. Dock inte alls varit sig lik i årets starter och senast tröt krafterna tidigt.
Svår att räkna på men samtidigt så hög kapacitet att vill man chansspika så säger jag inget om det då rätt som det är sitter formen där och då vinner han ett sånt här lopp med en gäspning.
Blir han inte favorit finns det absolut värde i att spela men räkna med att han lika gärna kan vara urusel. Lite lotto.
11 Super Zantos gör en intressant start här tycker jag. Ante Lisell kör alltid själv och har lyckats bra. Älskar långa distanser och brukar alltid göra sitt bästa. Har en bra finish om han får rätt loppet.
Som bortglömd här är han väldigt spelvärd.
9 Sir Henry P.Hill är lite samma sak där. Diffus form men bra i grunden. Gillar även han distansen och borde hamna bra på det från utgångsläget. Farlig att nonchalera.
5 Högstenastalldräng tror jag är bäst på startfållan och plockar pengar varje gång. Distansen funkar bra och tar man ett par stycken skulle jag inte hoppa över.
Skrällen :
1 Ivanhoe var tidigare hos Timo Nurmos vilket vittnar om kapaciteten. Läge för spets här och kan nog bita ifrån sig rätt länge i så fall. V75 meriterad och gillar distansen. Oskar J Andersson lär nog prova i alla fall. Gör inte bort sig.
Vår Vinnare :
13 Mack Dragan

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
8 Harley D.E har vi sett vinna två raka i Sverige på imponerande sätt.
Jobbigt utgångsläge nu dock men har klarat tuffa lopp tidigare.
Bra favorit men sårbar då jag antar att man satsar framåt direkt. Kan gå men riskerar återigen en tung resa. Garderingen känns given.
Motbuden :
1 Copaca Banana ska man lätta rejält i balansen vilket låter intressant. Satsas för tät och lyckas det så kör man nog där. Värsta motbuden för spets är i spåren direkt utanför så kan gå.
Blir svårslagen i ledningen men får hur som haver ett bra lopp. Streckas tidigt.
2 Expensive River är nästan ostreckad från bra utgångsläge. Rätt så ok ut bakom bilen och har ¾ från spets. Jämn häst som aldrig sviker. Räknas från spets och annars kryper man nog ner i rygg på Bananen.
4 Dexter Brick är alltid bra till slut och har 1-2-3 i raden från bakspår. Fjärdespår nu och han känns klart hetast att avgå med segern från så fint läge. Djuse i vagnen är inte direkt någon nackdel heller känns det som. Min Vinnare.
Skrällen :
12 Grandfather Bill med Björn Goop blir naturliga skrällbudet i loppet. Återkommer efter lite vintervila och är van vid V75 motstånd. Blir givetvis tufft att vinna från bricka tolv men blir det tempo på loppet kommer han gå fort till slut. Optimal balans med direkt i debuten.
Vår Vinnare :
4 Dexter Brick

Spelförslag :
DD 1 : 1-7-9-13 (reserver 5-11 om strykningar)
DD 2 : 4 Dexter Brick






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se