Speltips: Dagens Dubbel Tips till Jägersro tisdagen 28/4

Kvällens dubbel hämtas från skåneland och Jägersro. Tycker jag har en hyperintressant spetsidé i avslutningen som gynnas av Jägersro:s "nedförsbacke".
Dubbel Untersteiner är inte alls otänkbart.

Dagens Dubbel 1 – 2640m Voltstart
Favoriten :
9 LoveExplosion H.C. attackerade från kön varvet från mål senast men blev grovt störd till galopp. Kom tillbaka strålande till andraplatsen och hann nästan fram ändå. Formen på topp således och räknas här med men som favorit är spelvärdet lågt även om vinstchansen är vettig.
Spåret är ok då han är bäst bakifrån ändå och voltstart är inga bekymmer. Däremot brukar han tävla i jänkarvagn vilket förmodligen inte är optimalt i voltstart.
Motbuden :
7 Undigious Diamant borde vara den mest spelvärda så länge han håller sig som ickefavorit. Från springspår borde det bära av mot ledningen och med lopp i kroppen ska han ha gått framåt. Var helt ok bakom Rally Gunnar senast även om han inte kunde hota om segern.
Mycket hänger på att komma före Bergh i starten.
4 Paulino gick undan från spets på ett bra sätt senast efter småtuff väg dit. Bergh är säkert sugen på spets igen men bör inte komma före Untersteiner från spår 4. Kapacitet för att vinna men vart ska han ta vägen i loppet? Bergh löser nog det.
3 Conrads Massiv har fått två lopp i kroppen efter lite vila och har fått rätt så tuffa lopp båda gångerna och hållt anständigt. Rätt så kvick ut och kan kanske sno åt sig ledningen och då tror jag inte Lövgren är intresserad av att släppa. Bör få bättre lopp än senaste starterna i vilket fall. Riktig luring. Varning.
Skrällen :
6 Evan Williams Sisu kan inte utnyttja springspåret men borde inte hamna på vingel heller. Riktigt bra emellanåt och gynnas av distansen. Kan gå.
Vår Vinnare :
4 Paulino

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
3 Twilight Brodda återkommer efter en tids vila och har två raka segrar i ryggen. Har gått bra efter vila tidigare så inga bekymmer. Däremot var båda två segrarna knappa och kunde lika gärna varit andraplatser och jag tycker det är en riktigt dålig favorit. Pass.
Motbuden :
2 Happy Celebration är min vinnare i omgången. Gjorde debut för Peter Untersteiner senast men galopperade efter 250m. Ställde sig och reparerade på bra sätt till fjärdeplatsen.
Nu hoppar chefen upp i sulkyn och jag räknar kallt med SOS (spetochslut)på PU.
Känns hyperintressant bara hon går felfritt.
Bakom min vinnare är det vidöppet och jag vill inte förorda någon speciell för att sätta griller i huvudet på er men vill man absolut gardera så är 9-8-11-4 tänkbara i den ordningen.
Vår Vinnare :
2 Happy Celebration

Spelförslag :
DD 1 : 3-4-7-9
DD 2 : 2 Happy Celebration






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se