Speltips: Dagens Dubbel Tips till Åby fredag 24/4

Michelangelo Ås blev allt fel för igår och Lucifer Lane vann överlägset. Känslan var att det såg tråkigt ut på förhand och det blev också en favoritdubbel.
Kvällens tävlingar är dock allt annat än tråkiga när landets bästa 4-åriga tjejer och killar ska försöka kvala in till Drottning Silvias Pokal samt Konung Gustav den V:s pokal.
Ser ganska favoritbetonat ut och tänk på att offensiva kuskar oftast har en fördel då man dels släpps till tät enkelt på Åby när det finns open stretch men också för att det är kval.
Det sistnämnda spelar inte så stor roll kanske för de med betrodda hästar vill gärna vinna kvalet för att få så bra spår i finalen som möjligt.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
4 Don Fanucci Zet blir ganska stor favorit här efter uppvisningen på V75 senast och jag ska erkänna att även om jag spikade det loppet trodde inte jag heller att han skulle vara riktigt såå bra.
Dock så möter han mycket tuffare konkurrenter denna dag och jag tycker nästan det är lite märkligt att han blir favorit faktiskt.
Nu kan det vara så att han kanske är så mycket bättre än vad vi tror och detta blir ett intressant test.
Men på DD tycker jag gardering känns given.
Motbuden :
3 Tabasco C.D blir nog dock min första häst här. Väldigt startsnabb och tar enkelt ledningen. Sen beror det nog på hur allvarligt Örjan eller Adrian provar för tät men rygg på någon av dom är helt ok det med. Ev rycker man bakskorna till denna start med vilket borde ge lite extra kick i steget.
6 Ultion Face lär Adrian bara gasa framåt med. Vann direkt efter vila senast och får han trava i ledningen blir han en tuff nöt att knäcka för favoriten. Någon måste sätta upp tempot i så fall och vem ska det vara om Tabasco C.D sitter i rygg?
9 Global Adventure räknas alltid då han tillhört årgångstoppen i sin kull men det har sett lite sisådär ut i år. Vill helst se att han fungerar fullt ut innan jag spelar.
Skrällen :
5 Osterc är en intressant import hos Helena Burman men har inte fungerat riktigt i de två inledande starterna. Kapacitet finns dock och när det lossnar kan det bära långt. Goop får chansen igen.
Vår Vinnare :
3 Tabasco C.D

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
2 Upset Face slog självaste Power senast och det ganska enkelt efter att Robban gav upp och tog ryggen. Såg i vilket fall smällfin ut och Adrian lär inte hålla tillbaka här heller.
Startsnabb och har 7/8 från tät så taktiken är given.
Sund vinnare.
Motbuden :
1 Green Manalishi är Melanders nykomling i stallet och jag skulle bli förvånad om inte Goop siktar på ryggen på Adrian här. Sen är det lite svårbedömt hur långt han räcker men Melander låter smyguppåt.
Håll koll på oddset om det dyker eller stiger. Brukar vara en bra indikation.
5 Aetos Kronos tror jag normalt är bästa hästen men lite samma problem här. På förhand ett rent trehästarslopp och kommer Adrian till tät får nog Örjan problem med positionerna.
Annars ytterst kapabel och räknas om det blir lite körning i starten.
10 Gulftream Am är obesegrad felfri och är givetvis riktigt bra. Att han ska runda samtliga här känns långsökt dock. Kanske kan hjälpa till med tempot om Örjan har tur.
Skrällen :
9 Kinky Boots men Jepson har bra ryggar i starten och kan kanske få tredje inner för att sen utnyttja stretchen.
Vår Vinnare :
2 Upset Face

Spelförslag :
DD 1 : 3-4-6
DD 2 : 2 Upset Face






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se