Speltips: Dagens Dubbel Tips till Gävle torsdag 23/4

Fin klass på loppen till kvällens tävlingar på Gävle men jag kommer hålla nere insatserna tills imorgon då jag har en riktigt fin dubbel när man kör fina uttagningslopp på Åby.
Ikväll går jag på Redéns Michelangelo Ås även om jag tror Lucifer Lane är en helt ok favorit.
Redéns hästar ser smällfina ut för dagen och överraskar på löpande band. Kul idé faktiskt som nog vinner minst lika ofta som favoriten men till mycket bättre odds. Spelvärd.

Dagens Dubbel 1 – 2640m Autostart
Favoriten :
1 Lucifer Lane utvecklades enormt under förra året och tog klivet in i eliten på allvar. Hade innerspår senast men kunde/ville inte svara 3 Stepping Spaceboy och 4 Norton Commander. Såg inte ut som att man körde för fullt och idag borde spetschansen vara bättre och nu har man lovar full gas från start. 7/8 från spets är bra papper och senast mötte han väldigt tuffare kompisar än kvällens gäng. Är dock ojämnt startsnabb och även om han klarar distansen tror jag inte den är optimal. Jag går på en annan.
Motbuden :
2 Nappa Scar har inlett året på ett tilltalande sätt och är snabb ut även han. Sida vid sida tror jag dock man får svårt att ta en längd utan får nog förlita sig på luckan från rygg ledaren istället. Kan gå i så fall för formen verkan vara på topp.
6 Michelangelo Ås duger bra i dessa sällskap när han slipper de allra värsta. Har bästa biten till slut och blir det lite tempo i loppet är han sylvass på upploppet. Kan även öppna om han vill och är väldigt allround. Jag tror han vinner oftare än favoriten med dessa förutsättningar så jag spikar.
3 Hard Times är bra i grunden och är nu tillbaka på svensk mark igen efter en sejour hos franske Jean Michel Bazire. Nio starter på fransk mark. Sex diskningar, två andra och en femteplats blev facit.
Svårbedömd här men kapacitet finns i massor och så även styrkan att stå distansen.
Skrällen :
11 Cupido Sisu tål tuffa upplägg och tar ofta dödens. Härifrån får man nog köra lite på chans istället och det kan nog passa honom bra med en smygare emellanåt. Gynnas av överpace.
Vår Vinnare :
6 Michelangelo Ås

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
5 Falcon Am har två vassa lopp i kroppen efter vila och var riktigt bra senast från utvändigt ledaren. Får Örjan i vagnen här och har en lämplig uppgift. Borde bli släppt till tät men bra nog att vinna från alla positioner. Vettig favorit.
Motbuden :
10 Dexter Brick höll riktigt bra från dödens i årsdebuten och släppte bara kapable Zinco Jet förbi sig. Riktig hårding som sällan sviker vilket är en nyttig egenskap. Förste utmanare till favoriten och Örjan kan inte köra för passivt för då hugger Djuse direkt.
2 B.W.T Echo tränas av Katja Melkko och ni som följer mina tips vet att jag gillar den här tränaren.
Alltid fina hästar och Jorma passar bra i sulkyn. Knäpper nog inte en felfri favorit men passas bakom de främsta på grundkapacitet.
8 Unexpected har bra fart i sig men lite tråkigt utgångsläge. Travade under 15 sista två varven senast efter galopp så formen verkar vara på gång. Felar ibland men normalt stabil bakom bilen.
4 Up To Me håller full form och tar nog ledningen initialt här. Nu blir det även barfota runt om till den här starten och från ett bra spår kan han nog utmana favoriten om Sjöström är offensiv.
Skrällen :
7 Davy Jones Sisu var bra när han vann i årsdebuten och efter det har det mest strulat men är bra i grund o botten. Petri Salmela tränar och det är ett plus.
Riskerar nog att bli lite bortglömd här när vi får en så stor favorit men bakom den är det öppet.
Vår Vinnare :
10 Dexter Brick

Spelförslag :
DD 1 : 6 Michelangelo Ås
DD 2 : 4-5-7-10






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se