Speltips: Dagens Dubbel Tips till Jägersro tisdag 21/4

Alltid skönt att inleda veckan med en dubbel och OJ! va bra han var Berglöfs Test Drive. Spets och slut var det verkligen även om det givetvis hjälpte till att Redén överforcerade sin favorit i galopp i första sväng. Dock ska inte vinnaren skämmas det minsta och bästa hästen vann.
Kul för Berglöf att återigen ha en häst som kan vinna V75-segrar.

Kvällens lir ser hyperintressant ut men jag kanske står här med dumstruten i handen sen. Konstig favorit i inledningen och jag spikar istället favoriten i Danska Derbyt som årsdebuterar för Steen Juul. Bara tredjehandare i nuläget och väldigt spelbar som sådan.
I andra avdelningen blir det en megafavorit i Uhrbergs 6 Jumeirah Boko som har fyra raka. Dock ny på distansen och möter mycket tuffare motstånd nu och jag vill ha betalt med min danska gäst så jag garderar brett. Den som vill spela mindre kombinationer spelar 9 mot favoriten och första emot är 9 och 11.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
1 Tiger Face verkar något märkligt bli favorit här med en rad som endast mamma kan tycka om. Senast var visserligen ett fall framåt men med tre galopper i raden som favorit är han totalt ospelbar.
Untersteiner i och för sig men tror inte det blir någon snabbstart heller så absolut en favorit i fara.
Ska man lyfta fram något positivt om favoriten så är det lopp i kroppen samt att nästan alla i fältet har varit ojämna med prestationerna och skulle man lyckas komma iväg och kanske kunna styra ut och ta över så är givetvis vinstchansen god. Men som spelobjekt pass.
Motbuden :
9 Daytona är en dansk gäst som gör comeback efter vintervila. Jag tror att detta är hästen som gjorde att Juul tog resan denna tävlingsdag.
Nerspelad till favorit i Danska Derbyt men gjorde bort sig med galopp. Vunnit fem segrar under fjolåret och även om det inte går att veta vilket form han är så tycker jag att meriterna motiverar en chansspik. Det är i årsdebuter man kan få betalt och jag tror denna blir lite bortglömd idag.
Skulle Juul vara extremt negativ i intervjuerna går jag nog på min andrahäst i så fall men det skulle förvåna mig mycket.
10 Panamera blir min klara andrahäst i loppet och vill man inte chansa på mitt drag bör man spela denna härnäst. Kanske t o m blir favorit till slut men i vilket fall borde vinstchansen vara helt ok.
Oplacerad senast men fick ett opassande lopp över lång distans. Borde kanske dock tagit pengar och ett litet varningstecken trots allt.
Plusfaktor i alla fall att man rycker framskorna vilket har varit positivt tidigare och normalt sett borde han vara långt framme i detta gänget.
Stark och kanske hellre vill ha längre distanser men å andra sidan räds man nog inte ett offensivt upplägg.
8 Liza With A Z drämde till och vann senast på en bra tid. Gick hela vägen in i mål och vann därför. Slog av en så pass bra häst som Youngblood Pellini och trots att förstapriset var lägre än i dagens lopp tycker jag motståndet är enklare emot.
Dock bara fem dagar mellan starterna men Thorson är i princip född i stallet så han vet nog vad han sysslar med. Bör räknas återigen
Skrällen :
3 Zelante C.R vinner inte ihjäl sig men har faktiskt sina två segrar från just ledningen. Hanna lär säkert sikta dit och kanske kan skrälla om man når täten. Kul skräll om man letar såna.
Vår Vinnare :
9 Daytona

Dagens Dubbel 2 – 2640m Autostart
Favoriten :
6 Jumeirah Boko jagar ”staket” i resultatraden och visst ser det upplagt ut för femte raka segern. Startsnabb och lättplacerad och över långa distansen lär ingen vilja svara från början.
Höll t ex ledningen enkelt näst senast på Åby från innerspår bakom bilen. Men det är mycket tuffare emot till denna starten och han är oprövad över 2640m. Inga jättefaktorer och visst är vinstchansen ypperlig men blir lite väl stor favorit med fyra raka.
Finns en del roliga emot.
5 Gangnam Style K. vann direkt i årsdebuten för Marc Elias och det med besked. Snabbt slutvarv och enkel seger. Lugauers hästar brukar prestera direkt så det var ingen överraskning. Tror dock han får svårt att vinna utvändigt men första motbudet helt klart.
9 French Quick blev allt fel för senast i stentuff konkurrens. Glöm det loppet. Riktigt vass starten innan och Wilhelm Paal brukar inte sitta och sova i loppen. Bra ryggar och borde hamna vettigt till.
4 Tiffany Stars är också snabb ut och siktar nog på spets och släpp till favoriten. Skulle det bli lite tempo på loppet och luckan kommer så har hon visat att formen är bra.
11 Enjoy the Game har vintervilat och återkommer här för Steen Juul. Vann över lång distans näst senast på ett övertygande sätt mestadels utvändigt om ledaren så styrkan finns där. Svårt att sia om formen men på visad styrka bör han räknas.
8 Hurricane Silas har ett tufft utgångsläge men gillar distansen. Behöver hjälp med tempot men räknas i så fall tidigt.
12 Lovely Lasse bör väl nämnas eftersom han besitter stora fartresurser men vägrar sluta galoppera. Har ju bakspår här och kanske kanske att det kan hjälpa till att gå felfritt. Lär hamna tråkigt på det men skulle han gå felfritt tror jag man går framåt direkt utanpå favoriten och då svettas nog Uhrberg en aning.
Skrällen :
2 Cold Cash vann över distansen för fyra starter sen och har gjort det helt ok efter det. Uhrberg brukar dock köra denna och har nog bra koll. Men skulle det bli kubbning mellan tidigare ovan nämnda så kanske man bjuder in Christoffer Eriksson?
Vår Vinnare :
6 Jumeirah Boko

Spelförslag :
DD 1 : 9 Daytona
DD 2 : 4-5-6-8-9-11-12 (A :6-9-5-11 B :12-8-4 är min ranking om du inte vill spela alla kombinationer)






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se