Speltips: Dagens Dubbel Tips till Umåker fredagen 17/4

Leader Brodde var hårsmånen ifrån att vinna till 17ggr degen igår. Nu var visserligen vinnande Ad Hoc var strålande men jag sätter fortfarande ett litet frågetecken för vinnarmoralen hos Leader Brodde?
Borde kunnat gå förbi men ser fortfarande ut att vara i knallform så jag kommer bevaka nästa start.

Kvällens dubbel går på Umåker och sista chansen att fylla på kontot inför V75.
Kallblodslopp med två volter inleder och jag sågar startvolten rakt av då jag tycker dom borde få extremt svårt att hålla undan för tilläggshästarna.
Jag förstår att det kommer komma spel på 2 Storspjuver och 3 Svärting A.C men jag tror inte dom räcker till.
I andra avdelningen tror jag på vettig chans för spets och slut på 1 Nolimitjimmit som varit riktigt fin i sina tre starter för nya tränaren Gabriella Laestander.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
7 Gott Klirr gjorde årsdebut senast och det med bravur. Såg ut som en ny häst med barfotabalansen och bara stack ifrån övriga när Djuse bad om det. Samma ekipage igen och borde ju vara ännu bättre nu? Det man får ta med i beräkningarna är att senast körde Mats vaket och avancerade för tät samtidigt som flera andra betrodda gjorde bort sig och det kanske inte alls löser sig lika bra till den här starten. Det kryllar av vettiga motbud som inte bör nonchaleras.
Motbuden :
14 Pyrmo årsdebuterade i riktigt tuff omgivning på V75 senast och höll anständigt från ledningen. Inte lätt att ha Bokli Rapp N.O utvändigt om sig mestadels av loppet så håller man stång till sista 100m måste man ändå få godkänt.
Bör vara bättre nu och går ner i klass litegrann vilket är intressant. Annars vinstrik och borde kunna utmana med normal resa.
9 Norrlands Scott var med i samma lopp som Backegubben senast och då var de lika mycket spelade. Hamnade dock på tok för långt bak då och blev trött av vida spår varvet kvar.
Första barfota runt om någonsin åtta år gammal känns hyperintressant på en så kapabel herre.
Jag vågar inte nochalera.
11 Backegubben såg ut lite som en vinnare sist men Björn Karlsson säger att hästen är bäst på kortare distanser men behöver tränas upp på längre också. Denna start är det 500m kortare och det kanske passar bättre? Behöver smygas så länge som möjligt men har bra fart.
Skrällen :
12 Delsbofaks gör årsdebut nu och kanske behöver loppet men är i princip ospelad vilket är lockande. En av de bättre hästarna i detta fält med full form och ett värmningsöga är värt att slänga på denna storskräll. Gynnas av springspåret och kan hamna riktigt bra på det härifrån.
Vår Vinnare :
9 Norrlands Scott

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
1 Nolimitjimmit har gjort tre starter sen flytten från Conrad Lugauer till Gabriella Laestander och varit 1-2-2 där vinsten kom från ledningen. Brukar gilla spets och är mycket startsnabb. På visad form bör han bli ytterst svårslagen och jag spikar då värsta konkurrenten har dragit bakspår. Har 6/10 från spets.
Motbuden :
9 Bottnas Easy Cash är värst emot min spik. Gillar Norrlandsluften och var fin på barfotabalans senast men tog över ledningen då och lite utelämnad här. Behöver hjälp med tempot i så fall.
3 Zooropa är den som skulle kunna göra jobbet åt övriga då Robert Dunder har en förmåga att överskatta sin häst. Inte konstigt då han verkar kunna ”allt” vissa dagar men senast var han riktigt usel. Kördes offensivt i loppet som On Track He’s Black vann och stannade totalt när han blev trött. Kortare distans nu och skoryck är intressanta faktorer men det luktar dödens.
Skrällen :
11 Tayson Bi hade svårt utgångsläge i årdebuten men gick med i spåren och avslutade vasst innan han föll över i galopp. Hade varit 2-3a utan fel. Får Goop i sulkyn nu och med lite fart på loppet avslutar han nog vasst igen.
Vår Vinnare :
1 Nolimitjimmit

Spelförslag :
DD 1 : 7-9-12-14
DD 2 : 1 Nolimitjimmit






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se