Speltips: Dagens Dubbel Tips till Örebro torsdag 16/4

Inte många rätt på mina tips i tisdags efter att min spik blev struken. Nog bättre att stå över sådana dagar istället för att försöka tvinga fram en lösning.
Örebro med sina udda distanser och sitt korta upplopp ska fylla på kassan denna torsdagskväll. Ser lite smålurigt ut men vi får se en riktigt fin häst i comeback.

Dagens Dubbel 1 – 2100m Autostart
Favoriten :
6 Smokey Herman blir nog knapp favorit här och var klart godkänd senast men här luktar det lite positionsproblem då det finns ett par snabba konkurrenter invändigt.
Älskar annars spets och skulle han lyckas köra sig dit är nog segerchansen vettig. Sårbar annars.
Motbuden :
1 Tjacko Zaz är utan tvekan den bästa hästen i fältet men har inte startat på nästan T R E år.
Var tidigare en utpräglad spetshäst och har 7/7 i den positionen.
Om Westholm aviserar att köra i tät skulle jag spikat utan att darra för den är säkert bra jobbad inför detta. Frågan är bara hur mycket man vågar testa honom i första starten?
5 Young Da Vici är den som gynnas om det går undan från start. Vann trots tungt lopp senast och har visad toppform. Hade nog gärna tagit 500m längre distans men funkar på medel också.
Hoppas på tempo.
8 Leader Brodde var på linje med Valley Brodde och Heading Reference senast men fick nöja sig med tredjeplatsen. Såg annars smällfin ut och överraskade mig positivt faktiskt.
Var förbi mitt på upploppet men bromsade lite vilket oroar något men Valley Brodde är en väldigt bra häst. Spåret gör inte så mycket då han ändå inte är så snabb ut.
Då det vankas hård körning inledningsvis känns han lite småintressant faktiskt.
Glöm Ej!
3 Peder Mykla är även han en frontrunner som har gått i spets 21/61 starter. Det säger en del om hans startsnabbhet. Lär vara först att ta över om Westholm släpper med Tjacko Zaz och jag förstår inte varför man skulle släppa till någon trots lite hårdare gäng när hästen älskar spets?
4 Devil Sound återkommer efter vila. Gaffelbandsskador kan ta lång tid att komma tillbaka ifrån men är annars startsnabb och ärlig i loppen.
Var faktiskt favorit för nästan exakt ett år sen mot en så pass bra häst som Night Brodde.
Skulle dock tro att lopp i kroppen är medicinen för denna snabbfotade herren men passas framöver.
9 Ad Hoc är grundkapabel men lite diffus form. Har dock två lopp i kroppen nu och bra startryggar. Kan gå.
Skrällen :
11 Donatella Center vinner ganska sällan men blir det väl högt tempo i starten har hon en fin spurt att tillgå. Kommer nog i princip vara ospelad och så dålig är hon inte.
Vår Vinnare :
8 Leader Brodde

Dagens Dubbel 2 – 2100m Autostart
Favoriten :
7 Personal Goals med Magnus Jakobsson låter det väldigt positivt kring efter andraplatsen i finalerna på Solvalla. Tränaren är så pass optimistisk att hon låter skorna vara på men tycker att det ska räcka ändå.
Körs nog mot ledningen omgående och vettig bud att ta ställning för när man vill gardera första avdelningen.
Motbuden :
11 Amazing Warrior känns tidig om det strular för favoriten. 20 vinster på 45 starter och nu i ny regi.
Möter lite hårdare hästar än vad han är van vid men segerrika hästar är farliga att nonchalera när det fortfarande är hyffsat låg klass. Tränaren positiv.
1 McGarret har årsdebuten avklarad och matchar de flesta här men jag är övertygad om att innerspåret är inget bra. Tränaren tror han ska kunna öppna vettigt men inget jag sett tidigare i alla fall. Räknas med lucka då han var bra förra säsongen på bl a V75 men lite utelämnad med innerspår.
5 Toreador är nog den som kan grusa lite för favoriten. Kan bli hetsig vid laddning och galopperar eller rusar då. Annars fin kapacitet om han håller sig lugn. Lite hårdare emot dock.
Skrällen :
4 Power Broline gick utan skor senast och det föll väl ut. Samma balans nu som vid vinsten senast i enklare gäng. Kan nog ta spets inledningsvis från In Line Tooma och sedan släppa till favoriten.
Blir det lite tempo och luckan kommer så kan det gå. Men bara skräll denna gång.
Vår Vinnare :
7 Personal Goals

Spelförslag :
DD 1 : 1-3-5-8
DD 2 : 7 Personal Goals






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se