Speltips: Dagens Dubbel Tips till Eskilstuna måndagen 9/3

Måndagen inleds med tävlingar från Eskilstuna och det är två rätt så svåra lopp på förhand som ska avverkas. Trots en mersmakande debut på Reijos nyförvärv väljer jag att chansspika emot i inledningen för att få med lite skrällar i avslutningen.
5 Tullibardine Boe är obesegrad på hemmabanan och har visat att hon är oberoende av bra position men med bara åtta hästar på startfållan tror jag hon får tillräckligt men försprång på favoriten för att hålla undan.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
11 Matter Of Fact är en USA-import hos Reijo som hunnit med att göra Sverigedebut på ett mersmakande sätt. I ett litet fält från ett svårt spår tog Erik det lugnt från start och hamnade sist. Tog sen en invändning löpning men backade sig ut i fjärde ytter och hade långt fram i sista sväng men avslutade mycket bra fram till tredjeplatsen. Såg spänstig o fin ut och borde ha bra chans här.
Ett litet minus kan vara att det är voltstart men med tanke på att Ulf Ohlsson är rutinerad så ska det nog gå bra från spår tre.
Kan vara värt att kolla provstarterna och lämna in sent ifall hon skulle totaldumma sig.
Bra chans annars.
Motbuden :
5 Tullibardine Boe har verkligen toppform. Höll strålande från dödens senast och vann sånär. Starten innan satt han otroligt långt ner i kön men lyckades spurta ner samtliga trots fjärdespår genom kurvan. Riktig vass.
Obesegrad på hemmabanan efter fem starter och med tanke på spurten näst senast så oroar inte spåret nämnvärt om han får en tappstart.
1 Metallica I.R. hade otur senast som fastnade i tredje ytter och aldrig fick chansen. Gick riktigt bra i hårt sällskap starten innan och står bra till här för att hålla spets. Jag tror Lar-Åke har sunda chanser att lyckas med sin plan och annars får han som sämst rygg ledaren och sitter han inte fast tror jag vinstchansen är mycket god.
6 Imilie Boko låter Djuse uppåt på och här siktar man på att leda loppet hela vägen. Galoppen senast berodde enligt Mattias på att det var trångt i starten och han räknar med en snabbstart denna gång.
Kan gå men jag tror inte han kommer förbi 1 Metallica I.R. i starten vilket får mig att avstå spel.
Skrällen :
9 Rafale d'Inverne är rätt så ok i grunden men gör årsdebut och kanske tar man en vilsam löpning därav. Hävdade sig väl på rikstoton förra året och inte alls samma klass här så med lite flyt på vägen kan han nog skrälla trots vila.
Vår Vinnare :
5 Tullibardine Boe

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
8 Kitsune gör bra lopp hela tiden och med femton hästar bakom bilen blir givetvis alla favoriten svårbedömda. Dock så är hon ganska kvick ut och har nog vettig chans att komma till i loppet. Avslutningarna på sistone har varit av bästa märke och hon fäller nog många i spurten. Alla?
Motbuden :
9 Totally Face trodde nog många fick en lidnersk knäpp senast när hon gjorde sin 27:e start utan seger men via tredjespår kom fram utvändigt ledaren och pressade sig till tät halvvarvet från mål och höll undan för bra spurtande Kitsune. Insatsen var av högsta märke och formen borde vara således på topp.
2 Skylar G.G hade jag trott på toppchans om man inte på förhand gått med att man kan tänka sig att släppa ledningen då det är årsdebut. Konstigt taktikval med väldigt startsnabb häst men visst kan man vinna från rygg ledaren med.
4 Jilla May körs av Daniel Olsson som brukar vara offensiv från start. Rätt så startsnabb så jag gissar på att man gasar mot spets och i så fall är man hästen att slå. Relativt lite streckad jämfört med vinstchans. Intressant.
1 Livi Opal H.M. är rätt ok ut men kan knappast svara Skylar G.G första biten. I ett jämnt lopp på förhand kommer positionerna avgöra och man är garanterad bra resa härifrån. Men lite tur kommer man ut direkt och kanske kan ta över?
Skrällen :
13 Teton Sweet Lindy bör man hålla koll på i värmningen. Svår att hålla fräsch i travet men kan ”allt” vissa dagar. Ser hon ut att hålla ihop travet i värmningen kan hon vara värd en skrällpeng.
Vår Vinnare :
4 Jilla May

Spelförslag :
DD 1 : 5 Tullibardine Boe
DD 2 : 1-4-8-9-13






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se