Speltips: Dagens Dubbel Tips till Halmstad måndag 2/3

Vabruari är över och vi går mot våren, barfotahästar och varmare väder men ett par veckor av kyla kvar. Måndagens dubbel hämtas från Halmstadstravet och trots en megalampa i avslutningen kan vi nog få ett vettigt odds då inledningen är desto öppnare.
Jag tycker 12 Ecupos Ahla har ett vettigt läge och visat bra form så jag provar hellre att fälla jättefavoriten i slutet för att jaga lite odds.

Dagens Dubbel 1 – 2640m Voltstart
Favoriten :
12 Ecupos Ahla tycker jag borde bli favorit här. Riktigt bra senast mot liknande motstånd där han gick med i ryggar varvet från mål och ut i egen attack i fjärdespår innan sista sväng. Avgjorde enkelt.
Peter Ingves har mycket bra statistik med hästen, 7 starter – 3 segrar – 3 andraplatser.
bra läge i bakre volten och borde få en bra position. Hästen att slå. Vettig favorit.
Motbuden :
2 Bastian tycker jag är intressant här. Kördes offensivt fram mot tät senast men krafterna tröt lite på slutet. Ändå en anständig tid och en tredjeplats.
Gillar distansen och kommer nog iväg vettigt. Tål tuffa upplägg.
9 Valentin har styrkan för distansen men är väldigt ojämn i prestationerna. De dagar han funkar tål han att gå hela vägen. Kan vara bra att kolla värmningen.
6 Whirlwind B.R. har ett passande utgångläge men ovan vid vårt voltsystem så frågan är om det blir någon spets?
Då jag har tveksam koll på och han bara startat i Tyskland så tvekar jag en aning på hur han står sig mot dagens motstånd. Viss vinstchans men ganska ointressant spelobjekt som mycket spelad. Pass.
7 Okaloosa Bell är en annan kapabel tjej som förmodligen kommer dra på sig mycket spel men som jag inte har feeling alls för. Ovan distans, tveksam form och uteblivna resultat. Hög grundkapacitet men nej tack.
Skrällen :
1 Glimma Blixten är hopplöst osäker och galopperar lite varstans. Men näst senast var det nog segern som rök när galoppen kom i sista sväng.
Bra spår här och med ett vilsamt lopp med lucka över distansen kan han nog skrälla till.
Kommer ta en framskjuten placering när som helst.
Vår Vinnare :
12 Ecupos Ahla

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
3 Key West Snapper blir nog jättefavorit då han står bra till för att tidigt köras till spets och sen lär övriga ta vad som går då ingen direkt visar form nog att utmana favoriten och trycka upp tempot.
Mycket bra chans. Har 4/5 från spets.
Motbuden :
6 Damien Hanover känns som den som skulle kunna ta dödens och försöka knäcka favoriten. Magnus Dahlén har alltid vältränat och hans hästar brukar inte behöva lopp i kroppen efter kortare vila. Frågan är bara om han i så fall inte faller på eget grepp? Viss vinstchans men förmodligen bara om favoriten gör bort sig.
4 Eppur Si Muove är inte så tokig i grunden och vann faktiskt V75 i somras i bra stil. Då fanns favoriten med i det slagna fältet. Kan profitera om favoriten blir testad.
Skrällen :
10 Chiquitita Diablo gjorde comeback senast efter lång vila och har säkert gått framåt med det loppet i kroppen. Peter Untersteiner på hemmabanan är dumt att såga helt. Vettigt skrällbud.
Vår Vinnare : 3 Key West Snapper

Spelförslag 1 :
DD 1 : 12 Ecupos Ahla
DD 2 : 3 Key West Snapper

Spelförslag 2 :
DD 1 : 12 Ecupos Ahla
DD 2 : 4-6-10






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se