Speltips: Dagens Dubbel Tips till Boden Torsdagen 27 februari

Demolition Man F var lika fin som jag hoppades på och vann enkelt från dödens. Tyvärr blev Lutfi Kolgjinis Terminator Face struken och när katten var borta så dansade alla råttor och ville ha spets. Favoriten Twinkle Face ska dock inte skämmas för segern som var övertygande. 12 ggr var bra betalt.

Norrlandstrav på isiga banor under torsdagskvällen och det är norrlandstränaren Salmela jag lutar mig mot i andra avdelningen. Jag streckar alla tre.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
4 Rally Funny gör årsdebut här och verkar bli rätt så stor favorit till trots. Startsnabb och funkar bra på vinterbanan. Brukar ha detta upplägg och 2018 startade med två raka segrar på vinterbanan och 2019 med en tredjeplats som följdes upp med en seger.
Tas på allvar igen.
Motbudet :
2 Bottnas Easy Cash brukar köras offensivt och har ett bra spår här. Det får inte fattas för mycket i favoriten för då hugger nog han direkt.
Annars bör det fattas någon sekund jämfört med favoriten.
Skrällen :
9 Chintana Bananas har verkligen vaknat till liv på isbanan och ståtar med två raka segrar och det efter tuffa lopp. Inte mött hästar av favoritens kaliber men räknas absolut bakom. Bra tvillingbud?
Vår Vinnare :
4 Rally Fanny

Dagens Dubbel 2 – 2640m Voltstart
Favoriten :
8 Samaras K.M.E. blir nog favorit eftersom han visat att han tål att göra lite över distansen. Dock är loppet så jämnt på förhand att jag ser inget värde i en favoritspelad häst.
Inte större vinstchans än många andra.
Motbuden :
9 Pomeroll AM är ny hos Petri Salmela från Roger Wahlmann och är van vid mycket tuffare motstånd än detta. Borde ha vettig chans att runda till seger och borde varit favorit men lurigt spår.
1 Zagarolo Jet är Salmelas andra häst och står bra till för att ge övriga en obehaglig överraskning. Gillar distansen men var så där som storfavorit senast. Kanske passar bättre i spets?
12 B.W.L.Ruthless är även han från stall Salmela och körs av Ulf Ohlsson som får ses som vassaste kusken i fältet. Kan bli tufft från dubbla tillägg men bara två hästar längst bak så kommer nog ikapp snabbt.
Skrällen :
11 Jetline har en vass spurt när han får sitt lopp. Vill nog gå i ryggar så länge som möjligt här och funkar bra på distans och bana.
Vår Vinnare :
9 Pomeroll AM

Spelförslag :
DD 1 : 4 Rally Fanny
DD 2 : 1-9-12






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se