Speltips: Dagens Dubbel Tips till Jägersro tisdagen 25/2

Modern Love blev tempotorsk som alla andra på tillägg under gårdagen. Hatten av för Johan Untersteiner som utnyttjade att alla lurpassade på varann. Night Brodde var lysande och blir intressant att följa på V75 framöver.
Kvällens tävlingar är från ”Luddeland” och nerförsbacken på Jägersro. Maestro själv har en passande uppgift i avslutningen men frågan är hur formen är på Terminator Face?

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
2 Demolition Man F får ikläda favoritrollen i ett på förhand jämnt lopp. Bra spår och jänkarvagnen åker på som vanligt. Kommer inte vara med i någon spetskörning men är tuff nog att avgöra med någorlunda resa. Skulle det mot förmodan bli ledningen funkar det med. 5/6.
Motbuden :
1 Zio Tom Jet satt fast senast i rygg på ledaren med gott om krafter. Såg formstark ut och Adrian kommer nog göra allt i sin makt för att svara ut övriga från start men blir nog svårt.
Lucka denna gång istället?
3 Dats So Cool är även han V75-meriterad och har ett bra spår. Gillar distansen och vann enkelt senast. Förvisso mot klent motstånd men visade att formen sitter där.
4 Ferry Boko är nog den som ligger närmast till att spetsa men jag är tveksam till att det kommer hålla hela vägen in i mål? Brukar släppa men inte över denna distans?
Vår Vinnare :
2 Demolition Man F

Dagens Dubbel 2 – 2640m Autostart
Favoriten :
2 Terminator Face med Ludde blir nog favorit i avslutningen. Är nog ingen vågad gissning att Ludde kör till så fort alla grupperat sig. Trivs med tuffa upplägg och gillar distansen. Största hotet är om Ludde överskattar hästens form och bensinen tar slut mitt på upploppet.
Motbuden :
5 Call Me Brodda borde egentligen bli brakfavorit i ett lopp som detta. Tuff fjolårssäsong och blev lite sliten på slutet. Återkommer nu efter lite vila men borde prestera direkt. Distansgynnad och tung till slut. En av två?
8 Very Many Legs har varit ute i tuffa gäng och säkert gått framåt med det. Dock tufft för ett sto att rå på hingstarna från ett uselt utgångsläge. Distansen gör visserligen att spåret spelar mindre roll men jag avstår ändå spel.
Skrällen :
4 Igor Ribb är den som jag tror spetsar initialt och sen släpper till pappa. Borde få chansen till slut från rygg ledaren och kan nog överraska många.
Vår Vinnare :
5 Call Me Brodda

Spelförslag :
DD 1 : 2 Demolition Man F
DD 2 : 2-4-5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se