Speltips: Dagens Dubbel Tips till Jägersro tisdagen 18/2

Jägersro står för kvällens tävlingar och inte är det mycket bättre klass på loppen denna kväll. Dock verkar dagens dubbel vara ganska lättlöst då 10 Breidabliks Cognac har en rätt så passande uppgift i avslutningen. Finns några konkurrenter som kan utmana på tillägg men hästarna på start borde ha mycket svårt att göra sig gällande.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
7 Dancin in the Rain hade två raka på V75 innan galoppen kom senast och det är starka papper. Nu åker jänkarvagnen på igen känslan är att Johan Untersteiner borde släppa med 4 Global Wireless då den inte alls varit på humör senaste starterna. Bra chans.
Motbuden :
1 Artemide Zack var strålande för två starter sen när han av en slump kunde köras till spets men fick öppna i toktempo då hästen utvändigt tvingade honom att öppna första 500 under 1.10 och första 1000 på 1.11.6. Höll sånär på att vinna ändå och var otroligt bra.
Läget blir en fälla här men hittar hon ut under loppets gång borde resan varit gynnsam.
Senast blev det lite fel när hon blev hängande i tredjespår sista 600 men avslutade ok.
5 Diamond Hall var väldigt lovande som unghäst men tappade stinget i slutet på förra säsongen. Senast var ett fall framåt och från spets har hon 3/4 så man får anta att Markus siktar på att hålla ut favoriten från start? Bra i grunden och kanske tänder till om man lyckas nå tät?
3 Chiquita Diablo återkommer efter lång vila och även om Untersteiners hästar inte brukar behöva lopp i kroppen för att prestera så är jag tveksam till att lägga pengar då förra året inte var alls lika bra som föregående. Kan gå sett till kapacitet men jag avstår.
4 Global Wiireless hade nog kunnat vara favorit i ett likande lopp förra säsongen men har inte alls varit bra i år. Årets första start såg det allt annat än bra ut när hon var ute i samma lopp som 1 Artemide Zack toköppnade i och trots ett vilsamt lopp i tredje inner och ut perfekt i andra ytter blev hon rundat sista 300m och stannade totalt. Får visa bättring först.
Skrällen :
9 Ivana Boko är en segervan märr som dock har lite svårt med gångarten. De gånger hon sätter hovarna rätt brukar hon leverera och har ett passande läge för felfri avgång här.
Vår Vinnare :
7 Dancin in the Rain

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
Favoriten :
10 Breidabliks Cognac borde ha toppchans mot ett gäng trötta kamrater. V75-meriter som räcker långt om normal form. Var riktigt bra i dödens senast på Princess S.W. och liknande insats här borde räcka till enkel seger.
Motbudet :
12 Racing Ribb har också varit ute i mycket tuffare gäng än detta och skulle Adrian få det bättre loppet mellan honom och favoriten skulle han kunna vinna. Absolut ingen ickevinnare trots raden och hemmaplan är fördelaktigt.
Skrällen :
13 Twinkle Face får agera skrällbud då hon fått ett lopp i kroppen efter kortare frånvaro. Gjorde ett bra lopp i comebacken och kan nog passas framöver men mitt lås känns starkt.
Vår Vinnare :
10 Breidabliks Cognac
Spelförslag :
DD 1 : 7 Dancin in the Rain
DD 2 : 10-12






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se