Speltips: Dagens Dubbel Tips till Axevalla tisdagen 28/1

Min hemmabana Axevalla har tävlingarna på tisdagskvällen och förra veckan vann Ulf Stenströmer båda avdelningarna så pass upp.
Var nära att gå på min idé 5 Gun Palema i första avdelningen men vågade inte plocka bort favoriten som går ner rejält i klass till denna start.
Tror att Sofia Aronssons 1 Unico Broline har vettig chans att leda avslutningen från start till mål så gick på den istället.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
7 Emmett Brown går ner inte en utan ett par klasser till denna start. Gjort två raka starter i guld men jag tycker han har varit sådär. Det har inte varit de blodigaste guldloppen heller och här står man 40m bakom så det blir ingen promenadseger. Ska givetvis vara favorit i ett lopp som detta men har inte vunnit sulkylopp på 2,5 år. Svag favorit trots enklare motstånd.
Motbuden :
5 Gun Palema är en hård tjej som tål att göra lite i loppen. Står 20m före värsta motbuden och skulle Micke J komma tidigt till tät tror jag hon vinner. Rakt ut dålig i förra starten men kan varit banan som spelade henne ett spratt. Var riktigt vass starten innan efter fel i tuff konkurrens.
Intressant spel och min tipsetta.
11 Cab Hornline hade varit megafavorit här om han inte hade tappat formen helt förra året. Mosade V75 innan det och kanske har gnistan slocknat helt men i normal författning hade han rundat detta gäng med en gäspning så jag vågar inte räkna bort honom helt men helst hade man velat se i alla fall en bra prestation för att investera pengar.
9 Galactica vann Stochampionatet 2016 och fick efter det möta tuffa hästar i varje start. Tog ett tag att växa in i kostymen men såg rapp ut senast och om formen är på gång blir hon livsfarlig här.
Skrällen :
1 Vien Ici står ensam på start här och är lite svår att bedöma då det nästan bara är galopper på slutet. Nu kan Rickard ta det lugnt och bara låta hästen gå iväg och borde underlätta för felfri avgång.
Bör leda loppet länge sen. Förra veckans dubbel så vann Uffes hästar båda avdelningarna så varning är utfärdad.
Vår Vinnare :
5 Gun Palema

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
4 Look Håleryd har vilat sen i somras men är nu startklar. Untersteiners hästar brukar prestera direkt så räkna med en vass insats direkt. Bör dock garderas.
Motbuden :
1 Unico Broline från Sofia Aronsson trivs på hemmabanan och här är nog taktiken klar på förhand. Gjort det bra på rikstoton innan och försvarade innerspåret enkelt på V64 i somras.
Kul idé från spets.
5 NoLimitJimmit är högkapabel men har problem att hålla sig i trav. Har dock haft lite otur med loppen så är nog inte riktigt lika osäker som raden anger.
Rätt kvick ut om felfri och skulle kunna ställa till det för min idé.
2 Hope Of Joy ska normalt sett vara bra men har varit totalt formlös och återkommer efter kort frånvaro. Stall Uffe är i form och kanske kan skrälla från rygg ledaren om det blir för högt tempo där framme?
Skrällen :
9 Jasmin Band har två raka segrar och körande Johan L Sundgren brukar köra för vinst. Har en bra startrygg och borde komma igenom fint. Verkar vara i sitt livs form.
Vår Vinnare :
1 Unico Broline

Spelförslag :
DD 1 : 5-7-9
DD 2 : 1 Unico Broline






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se