Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Jägersro tisdagen 14/1

Kusken Jepson visade återigen sin känsla för att köra hästar när han likt Jos Verbeeck körde i halvspår lite så där så att det räckte att hålla bakomvarande en bit efter. När sen upploppet kom hade hårddragande La Marke inget svar alls. Favoriten såg inte fräsch ut och sladdade i kön.
I andra avdelningen hade vi med 16-oddsaren Warpaint men vad hjälper det när favoriten inte var ok i första. 62ggr på dd:n med två motbud får vi hoppas gladde någon.
Tisdagens dubbel hämtas från Jägersro och det ser ut som starka favoriter på förhand men jag garderar med en spetsidé i första avdelningen.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
7 Confusion Tårs från Flemming Jensen har verkligen hittat stilen de två senaste starterna även om hon alltid föregåtts med bra rykte. Verkar gilla skånebanan och tror inte Flemming räds dödens här.
Riktigt tuff dam och räknas återigen med bra vinstchans.
Motbuden :
1 Make More Cider borde hålla upp spets här och har 4/6 från tät. Jägersro har ju även ”nerförsbacke” för hästar i ledningen och Flemmings favorit får inte få trafikproblem för då tror jag denna blir tuff. Leder länge. Hela vägen? Debut över kort distans inga problem.
Skrällen :
6 C.C.'s Easy Lady slog Flemmings häst på Charlottenlund efter att han galopperat men är bara streckad på en procent så spelvärdet måste vara högt om man letar skrällar.
Vår Vinnare :
7 Confusion Tårs

Dagens Dubbel 2 – 2640m Autostart
Favoriten :
10 Jimpeto Joy blev allt fel som kunde bli fel för senast och tränaren säger glöm den starten.
Ändå favoritspelad på V75 vilket inger respekt. Gillar distansen och var väldigt bra vid segrarna.
Borde ha vettig chans att starta ny segerrad.
Motbudet :
8 Sweetman har varit alldeles för hetsig i karriären så man beslutade att kastrera honom. (Va lack han blev) Verkar ha lugnat ner sig en aning och nu ska man prova framåt direkt och köra i ett jämnt hårt tempo. Vill dock se han fungera i så här långa lopp först och inte ödsla kraft på vägen.
Men håll koll på värminingen.
4 Beautiful Kiss från Flemming är rätt så kvick ut och kanske kan släppa till någon bra och hoppas på lucka. Vann V75-lopp senast och det var på rappa ben. Kan gå?
Skrällen :
1 Henna galopperar alldeles för ofta men är van vid mycket tuffare motstånd än detta och innerspår över lång distans kanske kan hälpa en felfri avgång. Kan mycket om hon fungerar.
Vår Vinnare :
10 Jimpeto Joy


Spelförslag :
DD 1 : 1-7
DD 2 : 10 Jimpeto Joy 

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!