Speltips: Dagens Dubbel Tips till Färjestad måndag 16/12

Sista veckan innan Jul inleds i Karlstad och Färjestad.
Väntar mig inga jätteodds då det är en vettig favorit i inledningen som bör ha väldigt bra chans då spets är guld värt på banan.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
2 Urgent Call har 5/6 från tät och är snabb ut. Bra spetschans samtidigt som motståndet är inte det värsta gör att vinstchansen måste vara mer än god. Oskar J låter positiv och det blir jänkarvagn och blinkers som senast. Spik.
Motbuden :
9 Monfalcone kommer säkert inte tillhöra de mest spelade på förhand men underskatta inte Horpestads häst. Van vid tuffare motstånd än detta och har en mycket bra startrygg i favoriten så bör komma igenom bra från bakspår.
3 Obi Degato går ok varje gång men kanske inte har det där lilla extra längre. Men Goop på Färjestad är farlig att räkna bort och från ett bra utgångsläge räknas han bakom favoriten.
Skrällen :
8 Wollafur var ute tuff konkurrens senast som Bo.C vann. Oplacerad då men flera bra lopp innan. Avslutar vasst och kommer han bara till från spåret så kan han bli en obehaglig överraskning.
Vår Vinnare :
2 Urgent Call

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
4 Yankee Boy ser ut att bli favorit på förhand efter vinsten senast. Fick då luckan perfekt och vann pliktskyldigast. Det som oroar mig är att han ska helst gå i ryggar och att spela en favorit som måste förlita sig på lucka känns som extremt dåligt värde.
Kan givetvis vinna igen men jag avstår spel.
Motbuden :
3 Bara Min ska bli intressant här. Fjärde starten i ny regi och äntligen ett fördelaktigt spår. Gått bra alla starter egentligen trots en nolla och känns lite på tur för seger.
1 Callmeawinner kommer göra allt för att försöka svara ut favoriten från start. Tveksamt om det lyckas dock. Får hoppas på utdraget fält och gå ut och ta över. Chans i så fall. 9/11 från tät men chansartat läge med startsnabba utvändigt.
7 Prince Tanic har fått ett lopp i kroppen och gjorde grovjobbet då. Går säkert framåt och räds inte dödens. Då spetsstriden är väldigt oviss kanske vi får en mindre bra häst i tät och då är dödens ingen dum position.
Skrällen :
10 Global Tailwind gillade inte underlaget senast och drog på sig rejält med mjölksyra på köpet. Starten innan blev han dragen sist så glöm. Bra insatser före det och med en bra startrygg kan han hamna bra på det från start.
Vår Vinnare :
3 Bara Min

Spelförslag :
DD 1 : 2 Urgent Call
DD 2 : 1-3-7






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se