Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Romme fredagen 22/11

Riktigt svårlöst dagens dubbel under fredagskvällen och mitt tips blir att hitta en spik du tror på och måla på en avdelning. Högt odds att vänta.


Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
6 Stuve Sky blir nog favorit här på läget. Kan dra iväg till spets och blir hästen att slå. Galopperat från spåret tidigare och vet inte om det vågar laddas för fullt. Jag garderar tidigt.
Motbuden :
13 Isbjörn är nog hårdaste hästen i fältet och går bra varje gång. Bra spår i bakre volten och bör komma bra på det direkt. Räknas tidigt speciellt då han är en av få proffskörda.
11 Björlifanner har pausat sen i somras men brukar gå bra efter vila. Annars mest strulat på slutet men kapaciteten är hög. Outsider.
4 Justus N.A. är även han från stall J-O Persson och körs återigen av Emilia Leo. Hon har verkligen fin hand med hästarna och brukar få ut det lilla extra. Rejäla insatser på slutet och ser formstark ut.
Skrällen :
1 Järvsö Bukefalos förmodligen döpt efter Alexander den stores häst som var omöjligt att tämja.
Verkar vara lite av det problemet J-O Persson har haft på sistone. Inledde karriären bra annars och senast var ändå ett fall framåt med sparade krafter i mål.
Får en bra resa här och med lucka kan det vara ett skrällbud.
Vår Vinnare :
13 Isbjörn


Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
3 Beauty Leg galopperade direkt i comebacken senast men fullföljde bra därefter. Härdat i tuff konkurrens och ska stå sig bra mot dessa. Tänkbar. Dock väldigt såsig ut bakom bilen men är stark o rejäl till slut.
Motbudet :
5 Lass Revenue däremot är blixtsnabb ut men brukar släppa ledningen till någon mer betrodd och hoppas på lucka. Chansartat men kan gå med lucka om favoriten tar dödens tidigt för att hålla tempot uppe.
10 Brothers In Am gillar jag skarpt och blir min chansvinnare här. Visat bra form hela tiden sen comebacken och kommer allt närmare segern. Kuskförstärkt av Oskar J Andersson väger tungt också.
Kul idé då favoriten kan få trafikproblem.
Skrällen :
2 Action Launcher med Olle Alsén är en riktig hederhäst. Vinner inte så ofta numer men snabb ut och har faktiskt sett fin ut i de två starterna han gjort efter uppehåll. Tokskräll.
Vår Vinnare :
10 Brothers In Am


Spelförslag :
DD 1 : 1-4-6-11-13
DD 2 : 10 Brothers In Am

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!