Speltips: Dagens Dubbel Tips till Örebro Torsdagen 14/11

Småtrevlig dubbel på Torsdagen med en riktigt stark favorit i första avdelningen och V75-bekantingar i andra. Öppet som skam på förhand i avslutningen men med en så stor favorit i första får man nog ta fram sågen och komma fram till ett vinstbud och ett värdebud för fler kombinationer blir inte försvarbart om man vill spika favoriten i inledningen.

Dagens Dubbel 1 – 2100m Autostart
Favoriten :
5 Mister Donald blir nog omgångens megalampa och på Örebros oval från spår fem bör spetschansen vara mycket god. Pep till ledningen senast från nästan exakt samma läge och vann med en gäspning så Jepson siktar nog på repris med Goops treåring.
Normalt sett brukar dessa hästar hos Goop räcka en bit upp i klasserna så att han står småhårt inne på pengarna är inget jag höjer på ögonbrynen åt.
Väldigt bra vinstchans.
Motbudet :
3 Tabasco C.D och 6 Svecak Palema har matchats mot lite tuffare hästar än favoriten och bör ha mer hårdhet men i nuvarande klass vet jag inte om det spelar så stor roll.
Närmast vinsten bakom favoriten men då krävs nog att han gör bort sig på något sätt.
Skrällen :
2 Get Involved släppte till favoriten senast och höll undan över upploppet för bakomvarande men på behörigt avstånd efter favoriten. Förstärks med Kontio men lär få svårt att rubba ledaren även denna gång om han inte gått framåt rejält?
Kanske ett tänkbart tvillingspel?
Vår Vinnare :
5 Mister Donald

Dagens Dubbel 2 – 2100m Autostart
Favoriten :
2 Urgent call borde bli knapp favorit även om det blir väldigt hårt på förhand.
Trivs bäst i spets och från spår två lär man ladda vad som går. Har 5/6 från tät så man kan tycka att det ser ut som en bra favorit?
Jag är tveksam på formen dock och tycker han möter lite tuffare hästar den här starten.
Det som talar för spetsfavoriten är att två motbud har svårt att hålla sig i trav och den tredje har ett knepigt spår. Känns bara som att det är mer än spetskörningen som måste klaffa.
Motbuden :
1 Zinco Jet tyckte jag var smällfin senast och trots innerspår här tror jag han bara vinner om han hittar ut. Ulf Ohlsson är bästa tänkbara kusk och det är inte ofta han blir fast i loppen.
Måste ha bra vinstchans. Senast låg han i fjärde ytter och kryssade sig fram mellan hästar på bortre långsidan för att vikas ut och vinna enkelt. Såg ut att trivas med skor vilket är en stor fördel.
11 Bo.C vet ni som brukar läsa att jag gillar skarpt. Tråkigt läge här och gjorde bort sig senast i V75-finalen. Gjort det riktigt bra för kråkungen och skulle Calle hitta slagläge lär han avsluta ruggigt vasst.
5 Jaques Noir och 9 Ad Hoc är båda kapabla herrar men jag kommer avstå spel på båda tills dom håller sig till rätt gångart i loppen.
Skrällen :
8 Final Dream med familjen Sedström står visserligen märkligt till här men det kan bli en hel del galopper och märkligt loppscenario och hästen håller toppform.
Har härdats på V75 och vann senast enkelt efter sista varvet i dödens. Kul skräll och spelar en liten slant med henne också.
Vår Vinnare :
1 Zinco Jet

Spelförslag :
DD 1 : 5 Mister Donald
DD 2 : 1-11 (+8 Final Dream)






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se