Speltips: Dagens Dubbel Tips till Bergsåker Fredag 27/9

Bara Kallblod på hela V64:an under fredagen och så då även på dagens dubbel när Bergsåker kör tävlingar. Långa lopp över 2640m och vissa gynnas lite extra av förutsättningarna.

Dagens Dubbel 1 – 2640m Voltstart
Favoriten :
7 Tangen Haap överraskade alla utom sin tränare Björn Karlsson när han vann Elitkampen på Solvalla under elitloppshelgen. Inte riktigt varit på topp efter det utan att varit dålig men har fått vila lite efter elitsprintern. Femtespåret är inga problem och över distansen har han vunnit hela tio lopp av tretton och hamnar han bara någorlunda bra till är spurten svår att stå emot för övriga. Vettig favorit men bör garderas.
Motbuden :
2 Lukas Rauen har varit rent ut sagt lysande på V75 under sommaren och nu får han Emilia Leo i vagnen. Med bara två hästar på start är vägen för ledningen öppen och därifrån ska han slås.
Med tanke på att det finns lite frågetecken på båda favoriterna känns han klart intressant. Min vinnare.
3 Pydin svek gruvligt som storfavorit i SM men har varit riktigt bra innan dess. Lär avanceras tidigt framåt utvändigt om Lukas Rauen och ok chans om senast bara var en tillfällighet. Kan dock vara sliten i slutet på säsongen.
Skrällen :
10 Granetta är van att möta liknande motstånd som här och tillhör de bästa kallblodsstona i Sverige. Vass spurt och borde ha bra ryggar att gå i under slutvarvet. Kommer bli bortglömd men innehar kapacitet som räcker till seger.
Vår Vinnare :
2 Lukas Rauen

Dagens Dubbel 2 – 2640m Autostart
Favoriten :
5 U.R.Faxe blir nog favorit här i kraft av stor spetschans. Men vad vore en kallblodsdag utan en favorit från stall Tjomsland? Stor chans att han får bestämma tempot i ledningen men jag tycker inte han är någon tiger sista biten så över dagens distans garderar jag snabbt.
Motbuden :
3 Bokli Rapp N.O. blir gissningsvis omgångens skrik då han är i ny träning hos en viss Daniel Redén. Örjan upp och visst kan han vinna men Öystein Tjomsland kan den här hästen och har säkert ett ess i rockärmen. Intressant start men värdet lär bli lågt och det vill till en riktigt vass värmning för att jag ska strecka.
1 Norrlands Scott vann senast på tilltalande sätt även om det var hårt i mål. Näst senast gick han bra som trea på V75 där han mötte hästar som Lukas Rauen och Ulf Ohlsson upp istället för John Östman är inga minus. Rygg ledaren?
10 Rappnor är en segerrik gäst från Norge som gynnas av körspö. Senast blev han hängade i spåren ett par kurvor för mycket så glöm den starten. Distansgynnad och tidig bakom favoriten.
Skrällen :
11 Demex tränas av vår kallblodsexpert Jan-Olov Persson och vann lätt över distansen nästa senast och även om det är hårdare emot denna gång så är han intressant bakom favoriterna.
Vår Vinnare :
5 U.R.Faxe
Spelförslag :
DD 1 : 2 Lukas Rauen
DD 2 : 1-5-10






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se