Speltips: Dagens Dubbel Tips till Halmstad Måndag 26/8

Veckan med V75-maraton är över och jag vet inte vad man ska tycka? Vissa omgångar innehåller så tråkiga lopp att en vanlig V64 omgång lockar mer. Lördagens lopp var däremot fina även om Sundsvall Open Trot blev ett sömnpiller utan dess like. Kul dock att se en Nadal Broline i form igen.

Måndagskväll och två dagens dubbellopp över sprinterdistans bjuds vi på från Halmstadstravet.
Joakim Sandkvists minneslopp inleder för att hedra talangen som efter ett hjärtstopp under en motionsrunda fick lämna jordelivet endast 28 år gammal.
Han mottog även Stig H-Akademins stipendium 2011.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
3 Jefferson Dotcom höll till precis innan mål senast och gjorde en bra insats. Siktas mot front igen och har han gått framåt med loppet är chansen god. Jänkarvagnen är på men man byter från norskt till blinkers då det norska huvudlaget inte gav önskad effekt senast.
Motbuden/Skrällarna :
7 Alpha Peak är en dansk gäst och Steen Juul åker med endast en häst till Halmstad så vi får anta att man har seger i sikte. Likt senaste besöket när han var tvåa bakom Captain Simcoe så blir det barfota runt om igen. Det är svårt att såga en häst som vunnit hälften av sina starter men betänk att motståndet i Danmark är avsevärt enklare.
6 Com Milton har vilat lite sen plumpen senast och det var nog behövligt. Innan dess har han visat att han är bäst över dagens distans och har tampats mot tuffare motståndare än detta.
Om hittat form.
4 Magic Happens går ner lite i klass här är nog ändå främsta motbudet till favoriten. Vann senast på tilltalande sätt och går bra varje gång. Peter Untersteiners hästar har dock inte visat toppform det senaste men tidsmässigt ska han duga.

Vår Vinnare :
3 Jefferson Dotcom

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
3 Maze Runner verkar bli favorit i ett jämnspelat lopp. Stannade lite i ledningen senast och har gjort så tidigare. Faktum är att han inte vunnit från ledningen på tre försök.
Startsnabb men sårbar i min bok. När man sprungit in över miljonen möter man ofta bra hästar så formen måste vara på topp. Kan vinna om man släpper spets och hoppas på lucka men som favorit helt ointressant.
Motbuden :
6 Kung Edward verkar bli totalt bortglömd här men har gjort topprestationer i skymundan. Först var han trea på V75 bakom Espirit Sisu och Comanche Moon endast en halv längd bakom. Följde sen upp den insatsen med en hedrande femteplats bakom Baron Gift. Det finns inga sådana bra hästar i dagens startlista och med hårdheten han har fått tycker jag han är klart intressantast här.
4 He's A Difficolt har toppform och skulle han bli släppt till spets så ökar vinstchansen.
Har gjort det bra på rikstoton.
2 Dizzy River är mycket spelad och avslutade godkänt från kön senast men jag tycker inte det är samma spänst som tidigare och jag vill se bättring innan jag spelar.
Skrällen :
1 Tropicana Ås tränas av en viss Jerry Riordan och behöver ingen närmare presentation. Från innerspår är hästen garanterad en bra resa och skulle det inte laddas för fullt på andra håll kanske han rentav kan hålla upp ledningen med hjälp av solfjädereffekten. Formen är dock ett frågetecken och möter hingstar nu så får nöja med skrällbud.
Vår Vinnare :
6 Kung Edward

Spelförslag :
DD 1 : 3-4-7
DD 2 : 6 Kung Edward






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se