Speltips: Dagens Dubbel Tips till Örebro Fredag 16/8

Örebro kör uppvärmning till E3-Finalerna på Lördag med att vara värd för Dagens Dubbel under fredagskvällen. Riktigt fina lopp är det med.
Angående veckans höjdpunkt på lördag så tror jag 3 Mascate Match bara vinner V75-2 för ston och i hingstarnas final ligger helt klart värdet i 1 Belker som bara är streckad på löjliga 9% just nu.
Men roligaste spelet på hela lördagen är 8 Bo.C eller Bosse som han kallas i stallet. Kråkungen (Carl-Erik Lindblom) la körspöt på hyllan för ett par år sen men gör nu comeback på V75. För er som inte vet vem han är så är han alla andra kuskars motsats. Kaxig med glimten i ögat och förväntar sig alltid vinst. Bosse gjorde lite väsen av sig förra året på V75 men nu verkar bitarna hamnat på plats. Den här är riktigt bra för klassen vill jag lova. Startar i V75-1
Men först är det fokus på fredagens tävlingar.

Dagens Dubbel 1 – 3140m Voltstart
Favoriten :
9 Juan ser ut att bli stor favorit här och det är väl befogat då han trivs över längre distanser och slagit liknande motstånd tidigare. Däremot vet jag inte hur Joakim Lövgren ska disponera loppet på bästa sätt då han knappast får ta över ledningen från 1 Ready To Roll? Att bara marschera upp i dödens över 3000m är heller ingen barnlek så jag tycker det finns skäl att gardera.
Motbuden :
1 Ready To Roll är givna motbudet och speciellt då han kommer köras i front. Över så här långa distanser är det extremt viktigt att lägga upp taktiken rätt och bedöma tempo. Jan Silvén är ingen duvunge men trots allt inte lika rutinerad som vissa andra i loppet och hästen debuterar över distansen. Har även två galopper i raden vilket oroar lite men går han iväg och håller spets kan det givetvis gå.
11 O.P.Q.C har gjort två riktigt vassa avslutningar i rad och verkar vara i bra form. På Axevalla för två starter sen visade han att han tål att gå en bra repa i spåren och får han bara lite bra ryggar att gå i sista 800 så blir han segerfarlig. Starten innan var han ute mot hästar som On Track Piraten, Reckless och Digital Ink.
8 Waikiki Silvio måste nämnas i loppet. Björn Goop är en mästare på att disponera långlopp och även om Waikiki inte gynnas av distansen tror jag inte Goop hade startat om han inte hade tro på att det ska gå bra. Hästen har visslande avslutningar och är verkligen värd en seger.
Skrällen :
6 Definitif Launcher har vacklat lite på slutet men har även haft krångliga utgångslägen. Ensam på springspår nu från spets har han 2/4 och han gillar distansen. Till 1% är han spelvärd en liten peng.
Liten shout-out till 7 Imperator med som spåddes en lysande framtid som unghäst men har haft karriären kantad av skador. Stark som en björn när han är i ordning och ingen skulle bli gladare än jag om han fick vinna igen men tyvärr Håkan, det blir nog svårt :)
Vår Vinnare :
11 O.P.Q.C

Dagens Dubbel 2 – 2100m Autostart
Favoriten :
11 Dixie Brick lyckades inte Jorma bära riktigt ända in i mål senast och det blev galopp precis innan linjen. Det var tredje raka galoppen och det oroar betänkligt. Nurmos kanske har löst problemet och i så fall gillas han men jag går på en annan idé då form slår klass som sagt.
Motbudet :
4 Edrica vann lekande lätt från spets senast efter att favoriten gjort bort sig. Visst är det lite hårdare motstånd denna gång men med Örebros korta upplopp och med tanke på hur lekande lätt hon vann senast så tror jag hon kan rinna undan även denna gång. Min vinnare.
Skrällen :
5 Carmen Af Solnäs har haft spår 8-11-12 men ändå lyckats plocka pengar varje gång och till och med vunnit. Rejält kuskförstärkt till denna start och från ett bra spår är hon ett bra skrällbud.
Vår Vinnare :
4 Edrica

Spelförslag :
DD 1 : 1-8-9-11
DD 2 : 4 Edrica






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se