Speltips: Dagens Dubbel Tips till Bergsåker Torsdag 15/8

Jubileumspokalen avslutat och väldigt kul för Pasi att äntligen få vinna ett storlopp med sin stjärna. Roligt också att se Millondollarrhyme som verkligen har utvecklats sen förra året och kommer vinna många Guldlopp framöver.
Torsdag och Bergsåker med två långlopp. Kallblod i första avdelningen och lite halvskrala långskubbare i andra.
Men siktar på att få ihop lite kulor till megajackpotten på V75 under lördagen.

Dagens Dubbel 1 – 2640m Voltstart
Favoriten :
3 Björs Frej står 20m bättre till gentemot 9 Art Nökkve än senast och här vill man nog tidigt söka sig ut och mot täten. Höll bra senast med tungt lopp och hittar man ut blir man segerfarlig. Idel bra insatser hela året och vettig favorit som går ner i klass.
Motbudet :
9 Art Nökkve är en annan som också går ner i klass eftersom han brukar stångas mot de bästa på V75. Står halvpunschigt till i loppet men är stark och oöm så han tål att gå i spåren. Tycker dessa två höjer sig över mängden och väljer att ta ställning i loppet.
Skrällen :
1 Vertigo Knekten är en av två hästar på start och borde kunna ta hand om ledningen för att sen släppa till en mer betrodd och lifta med i rygg. Med lucka till slut kan han mycket väl växla ner hela fältet till ett glatt odds.
Vår Vinnare :
3 Björs Frej

Dagens Dubbel 2 – 2640m Voltstart
Favoriten :
9 Toutre är favorit i skrivande stund och kanske så förblir men det är väldigt jämnt och visserligen var han tvåa i Norska V75 senast men innan det var han riktigt blek i två starter och ingenting för mig att spela på. Riktigt svag och lite obegriplig favorit med 2/10 segrar på lång distans.
Motbuden :
5 M.C.C.Orlando är en av tre starka motbud. Får tipset på läget. Borde ha bra chans att få ta över spets i tidigt skede där han brukar bita ifrån sig bra.
7 Mellby Don Juan är en segervan herre som också gynnas av distansen. Tränaren Markus Pihlström går från klarhet till klarhet och hästen har två bra insatser på V75 bakom sig.
8 Corroded borde bli storfavorit på gamla meriter men startade så sent som i Söndags och fick då fjärde utvändigt och hade lite otur med kall rygg när tåget gick. Fullföljde helt godkänt som fyra men stannade lite sista biten efter fjärdespår sista kurvan och vi får se om han går framåt med loppet eller om det sitter i benen. Farlig om form.
Skrällen :
10 Ippon Futura får bli skrällbudet. Vinner inte ihjäl sig direkt men senast var han tvåa över samma distans i lite enklare sällskap men det var ändå ett fall framåt och familjen Djuse vinner ju med det mesta nu för tiden. Skrällbud.
Vår Vinnare :
5 M.C.C.Orlando

Spelförslag :
DD 1 : 3 Björs Frej
DD 2 : 5-7-8






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se