Speltips: Dagens Dubbel Tips till Färjestad Måndag 12/8

Måndag igen och Dagens Dubbel från Färjestad. Rätt fina lopp för en måndag och jag tycker mig ha hittat en kul skräll i första avdelningen mot favoriter med mycket minus på sig.

Dagens Dubbel 1 – 2640m Voltstart
Favoriten :
7 Humble Hill är en skör men kapabel herre som efter dubbla galopper blivit behandlad och återkommer nu efter en tids vila. Från springspår siktar man nog mot ledningen och han har tränat 1.16 full väg så är nog väl förberedd.
Dock tror jag inte distansen är någon fördel och för mig är det en svag favorit på förhand.
Motbudet :
10 Mister Niky tränas av Björn Goop och har visat att han trivs ypperligt över längre distanser. Har däremot visat att han trivs bäst i ledningen och det blir svårt denna gång om inte favoriten gör bort sig och Goop tidigt styr framåt. Går dock ner så rejält i klass att han borde bli favorit ändå.
Skrällen :
9 Garrett Mix är klart intressantast i fältet sett till spelprocenten. Westholms valack har galopperat på slutet men visat riktigt bra kunnande starterna innan det.
Gynnas rejält av distansen och med så mycket minus på favoriterna är det en kul idé att gå på fullt ut.
Vår Vinnare :
9 Garrett Mix

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
4 Fighting Bax blir nog favorit till slut i detta jämna lopp. Redéntränad och Jepson i sulkyn lockar nog många. Har vilat kort men brukar lösa det. Behöver nog lite hjälp med tempot för att komma in i loppet men har en tung slutspurt i så fall.
Motbuden :
7 Peder Mykla är den som främst utmanar. Brukar laddas för spets men kolla förhandssnacket från tränaren. Det är lite oklart på förhand om man ska ladda eller inte men är nog vinstfarlig oavsett. Dock bäst i ledning.
5 Flash Håleryd måste även han nämnas bland segerkandidaterna. Tränas av Ulf Stenströmmer och vann knappt på Eskilstuna men visade bra form och senast kom han inte riktigt till i V75 där Ural vann men fullföljde helt ok till femtepriset.
9 Whisky Akema är lite utlämnad från bakspår men får en klart intressant kuskförändring till denna start i form av Jorma Kontio. Går också klart bäst i spets men har en känsla av att den flygande finnen passar extra bra på den här hästen.
Skrällen :
1 Only One Winner var borta från travovalen i över 2,5 år men var mycket lovande som unghäst och vann V75 inte mindre än fyra gånger 2015 för Timo Nurmos.
Har gjort sju starter nu med sin nya tränare och jag vill varna lite för den här. Mycket fint utgångsläge och med ett lopp på rulle finns det kapacitet så det räcker för det här gänget. Det lovar jag. Vår Vinnare :
4 Fighting Bax

Spelförslag :
Med en sån fin skräll i första tar jag fler än normalt i andra och håller nere insatsen på de tre som inte är skriven i fet stil.

DD 1 : 9 Garrett Mix
DD 2 : 1-4-9 och 5-6-7






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se