Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Åby Torsdagen 1/8

Åby står för dagens dubbel under torsdagskvällen och som vanligt får man ta med Open Stretch i beräkningarna. Speciellt i andra avdelningen där distansen är dryg.


Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
4 Kick The Dust Ås verkar bli favorit och det är befogat. Hade varit en spikbud om han inte tappade travet senast. Lite oroväckande på en treåring även om han varit fin starterna innan. Möter hårdare motståndare än van han är van vid. Pass som favorit.
Motbudet :
6 Redneck Woodland galopperade direkt senast men Adrian tyckte han kändes smällfin efteråt. Var bra som två bakom Power starten innan och det blir nog en offensiv styrning. Släppt till spets med tanke på open stretch?
Skrällen :
3 Darling Godiva kvalade in till E3-finalen men räckte inte till pengarna från svårt spår.
Hävdat sig väl i tuffare konkurrens än detta och är ett kul bud.
Vår Vinnare :
6 Redneck Woodland

Dagens Dubbel 2 – 2640m Autostart
Favoriten :
11 Burning Man är en bra 5-åring som tränas av Petri Puro och varit fin i två raka. Nu är det dock V75-klass på motståndet och där har han haft det tuffare att hävda sig. Distansgynnad men känns rätt iskall som favorit på DD-spelet.
Motbuden :
3 Tony Afrika har jag vurmat för tidigare i tipsen men har varit struken två gånger på raken. Startar man nu räknar jag med att allt är som det ska. Dock har han inte riktigt fungerat tillfredställande på slutet men är urstark och startsnabb och kanske att man släpper tät för att ge han ett lopp i ryggar och utnyttja stretchen. I vilket fall känns han väldigt intressant här.
7 Maple Hill's Eto'o är den som jag tror är först framme för att ta över. Varit ute på V75 två starter i rad och haft riktig otur. Näst senast felade han bort en placering från rygg ledaren och starten innan valde Kevin Oscarsson fel rygg och blev dragen sist på bortre lång.
Skrällen :
10 Evan Williams Sisu vinner inte ihjäl sig direkt men plockar pengar varje gång och har haft riktigt usla lägen ett bra tag nu. Kanske kan lifta med i rygg på favoriten under slutvarvet och hemmakusken Falsig vinner mer lopp än vad man tror. Speciellt på Åby.
Vår Vinnare :
3 Tony Afrika


Spelförslag :
DD 1 : 6 Redneck Woodland
DD 2 : 3-7-10

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.