Speltips: Dagens Dubbel Tips till Romme Fredagen 26/7

Romme är nästa stopp för dagens dubbel och vi har två intressanta hästar som gör sin första start i ny regi. Båda har bra rykte från tiden som unghäst men har strulat på senare tid. Ska bli kul och se om dom tänder till på nytt?

Dagens Dubbel 1 – 3140m Voltstart
9 Pampalo gillade jag skarpt i regi Björn Goop och nu har Johan Sedström tagit över och jag hoppas att han tänder till i nya regin. Gillar distansen men har inte startat på ett tag. Tror inte det påverkar nämnvärt dock utan frågan är om man hittat nyckeln i balansen för att få honom gå felfritt.
Utan galopp missar han sällan top tre.
13 Qahar Q.C. Återkommer också efter kortare vila och det kanske gjort honom gott för jag tycker inte han har sett lika bra ut den här säsongen och snabba sommarbanor är inget som direkt gynnar den här herren men på ren grundkapacitet ska han vara klar favorit.
11 Super Zantos Älskar lång distans men vill gärna ha bra ryggar att gå på under slutvarvet och får inte alltid det. Kanske kan han lifta med i rygg på favoriten denna gång.
Avslutar alltid bra med rätt lopp och jag spelar denna herre istället för 8 U.R.Amazing eller 10 Young Da Vici på rent värde då vinstchanserna är likvärdiga men de senare känns klart överstreckade.

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
4 Carmine Am är en bra häst som nu gör sin första start för Timo Nurmos och det har vi sett förr vilken skillnad det kan göra. Har inte startat på nästan ett år vilket är lite oroande men Nurmos hästar brukar inte behöva lopp i kroppen utan är alltid väl förberedda.
Tror Kontio siktar på att leda detta lopp från start till mål.
Ev Motbud :
2 O.M.Dont Cry kan flytta på sig från start och får garanterat en bra resa. Skulle favoriten göra bort sig kanske det rent av blir ledningen?
9 Divine är en V75-vinnare som har haft lite svårt att bära pengarna hon sprang in förra året. Senast tyckte jag dock var ett stort fall framåt och hon kan vara visslande snabb sista biten med rätt lopp och lär inte bli mycket spelad här.
10 Lukas Zaz kommer dra på sig många streck men var rent av usel senast och går nog bäst på kort distans. Pass.

Spelförslag :

DD 1 : 9-11-13
DD 2 : 4 Carmine Am






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se