Speltips: Dagens Dubbel Tips till Boden Torsdag 25/7

Boden och Norrlandstrav vilket som oftast betyder att de bästa kuskarna stannar hemma och det är två väldigt öppna lopp vi bjuds på vilket gör att oddset kan skjuta i höjden.
Jag tvekade länge vilket spik jag skulle luta mig emot men valet föll till slut på en gäst från Finland där kusken är allt annat än passiv i jollen.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
10 Jazza Håleryd trodde jag mycket på senast och får godkänt trots tredjepriset. Hade svårt utgångsläge då men tog dödens och höll riktigt bra hela vägen in i mål. Visade att formen fortfarande sitter där sen försök/final vinst näst senast. Tippas men bör garderas.
3 Hochthereitis Sox debuterade hos Petri Salmela senast och var mycket bra som tvåa.
Med det loppet avklarat och Petri får finslipa lite detaljer så blir det nog minst lika bra insats denna gång. Riktigt intressant start.
(2 Explosive River är Petri Salmelas andra häst i loppet och det blir barfota bak och jänkarvagn som vanligt men Petri ligger lågt och vet inte var han står formmässigt.)
9 Mellby Emeralds går bra varje start och får nu Torbjörn Jansson i vagnen och inget illa menat mot tränaren Roger Nilsson men det kan göra viss skillnad. Slipper resa i värmen och det är också ett stort plus.

Dagens Dubbel 2 – 2640m Voltstart
10 Execute kommer med idel bra insatser från Finland och det kan vara svårt att sätta in honom i detta sällskapet men körande Mika Forss är lite utav Finlands Björn Goop är van att stångas med de bästa på svenska V75. På visad toppform tror jag han blir svårslagen även i detta gäng.
Ev Motbud :
2 Electric Eye Am har också bra form för dagen.
Näst senast förvann en framskjuten placering på V75 när han galopperade och senast blev han fast med alla krafter bakom ledaren.
Kommer bli mycket spelad men har trots allt visat att han behöver ”sitt lopp” för att duga och över 2640m känns det lite för mycket av en chansning till så höga procent.
6 Don Draper var med i samma V75-lopp som 2 Electric Eye Am och gjorde en helt ok insats som sexa men kunde inte utnyttja springspåret den gången.
Magnus A Djuse fick iväg honom desto bättre senast när han vann över dagens distans på en bra tid och är en kul skrällidé bakom de betrodda.
13 B.W.L.Ruthless har bästa kusken och vann senast men det var från ledningen mot mycket sämre motstånd. Visserligen van vid rådande motstånd och plockar pengar nästan varje gång men till denna start är det ovana förutsättningar med tillägg. Kan gå men behöver nog mycket hjälp under loppet i så fall.

Spelförslag :

DD 1 : 3-9-10
DD 2 : 10 Execute






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se