Speltips: Dagens Dubbel Tips till Solvalla Tisdag 23/7

Ett målfoto åt fel håll igår men inga jätteodds att gråta över så nya tag på Solvalla.
Fint treåringslopp inleder över 2140m och ett vidöppet lopp avslutar.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
5 Diana Zet blir klar förstahäst efter uppvisningen senast och jag förstår att han blir favorit. Luktar dock dödens igen och där radar man inte upp några segrar och med 100 000 i förstapris tror jag man vill köra om det. Streckas men garderas för värde.
2 Margaretasjöhammar tränas av självaste mäster och körs av Erik Adielsson som visar fin form i sulkyn den senaste veckan. Tar förmodligen spets och har vunnit 2/2 från den positionen.
6 Luna Brodda har gjort två starter hos Björn och varit sådär men har haft svåra utgångslägen. Inledde karriären med 4 raka segrar så kapacitet finns. Goop vinner med det mesta nu för tiden så inte fel att ge henne en chans. Tredje gången gillt?
9 Matilda Cash kommer dra på sig en hel del spel men tycker inte hästen är så märkvärdig faktiskt. Vinna två raka på Visby och komma till valla är två vilt skilda saker. Dessutom bakspår. Nja. Pass.

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
2 Pastorn blir nog favorit med Tillman i sulkyn. Gick bara ok i försök och final av hästägarcupen senast och trots att han går ner rejält i klass är det svårt att tro på honom fullt ut. Plus är väl att han är rätt så startsnabb och visst kan han rinna undan från ledning men värdet är skralt även om Tillman säkert har respekt med sig i loppet.
11 Orkidee Skift är min idé i loppet. Vi borde få runt 20ggr men bli inte avskräckta för det. Den här tjejen duger gott i klasser strax under rikstoton och är van att tåga från risiga lägen. Chansidé men jag har verkligen känslan för att någon kommer spurta hem det här loppet.
4 Titan Igiro vill jag därför dubbla med. Två bra avslutningar senaste loppen och borde hamna med i den främre träffen och då kanske spurten räcker ända fram den här gången?

Spelförslag :
DD 1 : 2-5-6
DD 2 : 4-11






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se