Speltips: Dagens Dubbel Tips till Halmstad 4/7 SPRINTERMÄSTAREN

Sprintermästaren skall köras så vi slänger in ett litet extratips på Dagens Dubbel eftersom vi går för tredje raka dubbeln. 81ggr i måndags och blygsamma 7ggr i tisdags men på endast två kombinationer så bra plus i kassan.
Första avdelningen är ett stayerlopp över mastiga 3140m och andra avdelningen blir en repris nästan på Stoeliten från Kalmar. Då vann Shadow Gar och blir stor favorit igen. Men är det så självklart??

Dagens Dubbel 1 – 3140m Voltstart
10 Flash Hammering verkar bli rätt stor favorit men det köper jag inte. Senast fick han ta över ledningen och var visserligen bra men denna gång är det tuffare hästar på start så det blir ingen repris och bakifrån är han sårbar så jag står över.
12 Platon Face avancerade upp i dödens senast på ovan nämnda men var rätt så blek för dagen. Har problem i svängarna och det var länge sen man såg den där storformen. Pass.
7 New Life Wheels blir mitt val i loppet. Örjan över långa distanser med bra hästar brukar vara ett bra spel. Kan kanske inte utnyttja springspåret men med en hårt dragande Lutfi i ledningen får han nog chansen till slut ändå.
4 Thriller N.P. har två lopp i kroppen och närmar sig nog toppform. Han klarar lång distans utan problem och besitter en vass slutspeed. Jepson känner hästen väl och har härdats i tuff konkurrens.
5 Panamera med Sjunnesson får stå för skrällbudet. Var riktigt bra i långloppet på V75 som tvåa bakom vinnande Victory Island och slog då hästar som Mellby Club och Whipped Eggs.
Min känsla är att starthästarna är för tuffa för tilläggen och då är Panamera en kul skräll.

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
3 Shadow Gar tog ledningen senast och fick In Toto Sund utanpå sig och höll undan för starkt spurtande Dear Friend. Blir nog liknande scenario till denna start förutom att Dear Friend bör hamna ett par hack längre fram än senast. Samtidigt låg In Toto Sund på utvändigt senast och ödslade krafter på det. Känslan är att Örjan gör inte om samma misstag två gånger vilket gör att jag tror ledaren får svårt att hålla undan för både en pressande In Toto Sund och en spurtande Dear Friend.
Jag spikar 10 Dear Friend som jag tror kommer få loppet samt borde vara ännu vassare med årsdebuten avklarad.
För er som vill ha motbud är 7 In Toto Sund det självklara valet.

Spelförslag :

DD 1 : 4-5-7
DD 2 : 10 Dear Friend






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se