Speltips: Dagens Dubbel Tips till Solvalla Tisdagen 2/7

Det kändes fint att sätta DD:n igår till 81ggr men hur ska ATG kunna konkurrera med övriga spelsajter när det är ett underodds på över 100ggr?? Vinnaroddsen var 14.70 på 11 Zenzero Jet och 12.49 på 1 Ferry Boko. Det skulle ge dryga 183ggr men dubbeln gav alltså 81ggr.
Underodds är vanligt när det blir dubbelslag. T ex samma nummer, samma kusk osv.
Här finns dock ingen rimlig förklaring.
Jaja.. pluswhine är osexigt sägs det så vi tar nya tag med två lopp i Margaretas Tidiga Unghästserie med ett lopp för tjejerna och ett för killarna.
Ser väldigt upplagt ut för favoriterna på förhand och firma Kontio/Nurmos blir svårstoppade.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
3 Hankypanky Rubyred galopperade som storfavorit senast in i första sväng, men upphämtningen var svettig och hon var inte långt efter i mål. Kapacitetsmässigt är det ingen tvekan om att hon är huvudet högre än sina motståndare och Nurmos siktar nog på de stora loppen med den här tjejen.

Ev Motbud :
5 Head For Home har varit ute i V75 och kämpat bra och nu vill man ladda från ett bra startspår. Det blir barfota fram, halvstängt och jänkarvagn. Betänk dock att favoriten slog henne senast trots stor galopp så det krävs nog att Jorma gör bort sig. Intressant i så fall från spets.
4 Loser On Loser är också startsnabb och körs av virtuosen Jepson. Vann lätt senast på bra tid och räknas tidigt bakom favoriten.

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
2 Cab Lane gör visserligen årsdebut men det brukar inte bekomma Nurmos hästar och troligvis siktar man på derbyt om ca två månader så formen bör vara vässad redan nu. Tillhörde de bästa förra året och enda plumpen kom i kriteriet så inte mycket att säga om det.
Borde flyga till spets här och blir sen ytterst svårslagen.
4 Marcello Wibb är jag dock svag för och vi bör få vettigt odds tillsammans med favoriten i första. Johan Untersteiners hästar går bra för dagen och Marcello har skaffat sig hårdhet i V75 under våren. Har en visslande avslutning om han får rätt lopp och jag spelat en mindre peng på denna kombination.

Ev Motbud :
9 Staro Mcmillan siktar nog också på Derbyt men att han ska plocka ner Cab Lane från dödens tror jag blir svårt. Dock klar andrahäst i loppet.
8 My Tambourine Man har fått ett lopp i kroppen efter vila och avslutade vasst då. Har nog gått framåt med det loppet i kroppen men utgångsläget sätter ner chanserna.

Spelförslag :

DD 1 : 3 Hankypanky Rubyred
DD 2 : 2-4






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se