Speltips: Dagens Dubbel Tips till Hagmyren Fredagen 21/6

Trevlig midsommar till er alla och dagens dubbel går av stapeln på Hagmyren med tidigt spelstopp. Loppen håller ingen vidare klass med ett kallblodslopp över lång distans och ett svårlöst fyraåringslopp så oddset kan nog skjuta i höjden.
Svaga favoriter inleder i kallblodsloppet så jag letar skrällar istället.

Dagens Dubbel 1 – 2640m Voltstart
2 Björlifix körs av kallblodskungen J-O Persson och slipper resa. Inga problem med distansen och gillar hemmaplan. Fyra starter har resulterat i en seger och två andrapris. Streckvärd.
3 El Viktor tränas av Öystein Tjomsland och körs av Emilia Leo. Ja, det börjar bli tjatigt men jösses vilken kusk hon är. Vet inte om ni såg styrningen igår med min vinnare Balotelli Crown men han la nog över 100m på galopp i starten men Emilia kom ikapp klungan och kryssade mellan hästar till tredjeplatsen. El Viktor är en segervan herre som nästan vunnit hälften av sina starter och det ska bli riktigt intressant med Emilia upp.
9 Demex är J-O Perssons andra häst av tre i loppet och körs av Rikard N Skoglund som känner hästen väl. Strulat lite i de två senaste starterna men var riktigt bra innan det. Går kanske bäst i spets så synd på bakspåret men har vunnit bakifrån också.

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
2 Fagur kommer försöka svara upp 6 Acorn Shell om ledningen och lyckas det är vinstchansen god. Varit rent av lysande på sistone och senast var han överlägsen från ledningen på V86. Även om ledningen missas borde han få ett bra lopp ändå från bra utgångsläge.
4 Topnotch Liss har haft spår 12-10-9-9-8 de fem senaste starterna och ändå plockat pengar varje start. Satt fast med krafter kvar senast på V75 och avslutar alltid vasst.
11 Snyggosåfin får stå som skrällbudet i loppet. Barfota runt om och jänkarvagn som vanligt men punschigt utgångsläge och behöver så klart lite tur på vägen men kapaciteten är hög.

Spelförslag :

DD 1 : 2-3-9
DD 2 : 2-4-11






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se