Speltips: Dagens Dubbel Tips till Dannero Torsdag 20 Juni

Dagens Dubbel från Dannero och midnattstrav så sent spelstopp som gäller. Går att spela ända tills kl 2230 ca. Två luriga lopp på förhand och jag lutar mig på den ena favoriten som är obesegrad felfri med barfotabalans och har spetsläge igen.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
1 Peat Chimney vunnit varje gång felfri när hon tävlat barfota. Segrarna har alla tagits när hon varit med där framme och i spets går hon extra bra. Ulf Ohlsson brukar förvalta sådana här chanser väl och från spets ska hon slås men det blir inte lätt för övriga. I ett annars vidöppet stolopp väljer jag att gå på favoriten.
Ev Motbud :
4 Miss Hejaracka har tävlat i tuff konkurrens för att härdas till ett eventuellt Stochampionatskval och klarar bara Pihlströms tjej spåret så räknas hon tidigt bakom favoriten.
8 Miss Vici har gjort bra prestationer på slutet och söker nog rygg på favoriten och som sämst blir det nog tredje invändigt. Skrällbud med klaff.

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
5 Balotelli Crown blir nog mitt första streck i loppet. Avslutat riktigt bra varje gång trots punschiga utgångslägen och nu hoppar stekheta Emilia Leo upp i jollen. Perfekt spår bakom bilen och borde få bra position direkt.
10 Tempel L.B har gjort två starter för Daniel Wikberg och varit riktigt bra båda gångerna. I debuten gick han utvändigt om ledaren och höll nästan undan till seger och i starten efter avslutade han vasst från rygg ledaren till andrapriset. Lite lättare motstånd till denna start och med ett gynnsamt lopp blir han nog livsfarlig till slut. Tidig!!
7 New Joker har fått ett lopp i kroppen efter kortare vila men hade omöjligt läge då. Avslutade dock godkänt och med ”Långbens” form är det ett kul skrällbud.
6 Findus M har matchats tufft av Thomas Lönn och går ner rejält i klass till denna start. Vinner dock inte ihjäl sig och behöver nog lite klaff för att duga.
3 Maracanazo har gjort det bra under sadeln för Emilia Leo och det är alltid lite svårt att omsätta de insatserna till sulky men två raka segrar kan vara dumt att nonchalera om man letar skrällbud. Men känslan är ändå att Emilia borde valt sambons häst om det hade varit påställt.
4 Mellby Entre är nog bäst i grunden men får visa bättring innan jag lägger några slantar på honom som favoritspelad. Men det låter uppåt från stallet så ha koll till nästa start.
Spelförslag :

DD 1 : 1 Peat Chimney
DD 2 : 5-7-10






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se