Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Halmstad måndag 17 juni

Ny travvecka stundar och dagens dubbel fortsätter till Halmstad och vi kan nog räkna med fin och snabb bana. Ett lopp för B-tränarna och ett lopp med fördel ston. Ingen jättehög klass på loppen men ganska spelvänligt.


Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Förhållandevis okända tränare selar ut sina ögonstenar och ganska svårt att bena ut. Jag går på kusk och visad form och hoppas få med någon kantboll.
2 Glimma Blixten bör bli favorit med pappa Untersteiner i sulkyn och han har gjort helt godkända avslutningar från kön men stannade i ledningen före det så frågan är om han gynnas av att gå i tät?
Jag provar att gå emot trots att han bör vara hästen att slå.
13 Alonso Caesar får bli min första häst. Detta är en riktig tuffing som tål lite grovjobb. Lär avanceras i spåren tidigt och blir tung att stå emot för hästarna på start.
4 Tough America har haft smått omöjliga startspår hela året men ändå gjort det riktigt bra. Innerspår på första tillägget nu och kan få en riktig smörresa. Mycket Tidig!!
5 Amazing Memory har två lopp i kroppen efter vintervilan och i årsdebuten visade han bra form som trea. Senast vann han knappt men säkert efter att man optimerat balansen. Går med samma balans igen och körande Kim Eriksson är optimistisk.


Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
7 Com Milton blir svår att gå emot i avslutningen. Startsnabb, lättplacerad och går bäst i spets. Sett lysande ut efter vilan och blir det inget toksvar Johan Untersteiner ha vettig chans att spåra runt om.
Motbud :
9 J.J är stark och oöm och klart den främste motståndaren till min vinnare. Spåret spelar ingen större roll då hon inte är startsnabb ändå men desto starkare till slut.
4 Ferry Boko tränas av duktige Ola Samuelsson och har svarat för två bra lopp i tuff konkurrens. Kul outsider för den som vill gardera.
Spelförslag :

DD 1 : 4-5-13
DD 2 : 7 Com Milton

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.