Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Romme Fredagen 14/6

Två avdelningar med voltstart och tillägg när Romme kör fredagstrav. Lome Diamant lär bli mångas val i första avdelningen men det är sannerligen ingen lätt uppgift att plocka in 60m tillägg på snabba sommarbanor även om kallblod kanske inte handikappas lika mycket så avstår jag spel helt på honom.
Tycker att det finns ett annat självklart spel på förhand i första avdelningen.


Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
1 Mjölner Marius mötte Lome Diamant senast från exakt samma förutsättningar och då var oddsen 1,87 på Mjölner Marius och 15ggr på vinnande Lome Diamant. Nu var Mjölner Marius väldigt blek den dagen men med bara tre hästar på start och inte ens favorit gången efter känns chansspiken rätt intressant.
Travspelare brukar glömma fort.

Motbud för dig som vill gardera :
5 Stumne Fyr kördes resolut till ledningen senast och vann ohotat. Ole bör sikta på repris denna gång.
6 Orvar Mollyn har fyra raka segrar i enklare konkurrens och behöver nog rekordsänka för att duga här. Men segrar ska inte nonchaleras och bör utvecklas för varje start.


Dagens Dubbel 2 – 2640m Voltstart
1 Bicc's Lamborghini var riktigt bra som unghäst men har inte riktigt visat samma kaliber som då. Gynnsamt utgångsläge dock denna gång och kanske tänder han till med en resa i främre träffen. Distansen är inga problem.
3 Definitif Launcher går bra hela tiden och avslutade rappt bakom Vine Vision senast så formen är på topp. Kan kanske kan sno åt sig ledningen här?
7 Tzatsiki är stark och tål distansen, men senast fick han göra grovjobbet och ledsnade. Annat upplägg att vänta denna gång? Tobbe känner hästen väl och i ett öppet lopp är det en stor fördel.
Spelförslag :

DD 1 : 1 Mjölner Marius
DD 2 : 1-3-7

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.