Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Boden 10/5

 

Spiken satt som gjuten igår men tydligen var fler inne på samma melodi som jag för han blev ju favorit tillslut. Dock extremt jämnt spelat mellan 4 hästar.
Goop fick ingen match i DD2 och återigen ett blygsamt DD-odds.
Fredag brukar betyda norrlandstrav och så även denna gång. Bergh brukar vara lyckosam norrut och jag tror det blir samma visa denna gång.
Lutar åt visset odds även idag men jag spelar en rak DD och får ihop till några gratis andelar på vårt system på ATG-Tillsammans. TRAVPUNKTSE

Dagens Dubbel 1 :
4 Lexington Tooma styrde upp i dödens på ett klenare gäng än normalt senast och vann enkelt på en helt ok tid. Man märker att hästar som startat på V75 eller motsvarande får lite hårdhet och brukar ta ett kliv framåt när de sen går ner i klass.
Passande spår denna gång och han borde ha bra chans på täten vilket ökar chanserna ännu mer även om jag tror han har vettig chans även från övriga positioner.
Vill ni ha motbud är det finska gästerna 3 Mountain Hooligan och 2 Quite Special i första hand men tänk på att loppen i Finland är inte lika hårda men båda duger till att plocka pengar på V75 så visst finns det skrällchans om man spekulerar i favoritfall.
Två jättesusare är 12 Denver Brodde och 15 Jazza Håleryd som båda visserligen kanske har bästa biten av karriären bakom sig men stämmer det max på vägen så finns det grundkapacitet.

Dagens Dubbel 2 :
6 Mindyourvalue W.F. kommer som sagt från stall Bergh och det luktar spets o slut här. ”Långben” tar över tömmarna och han brukar ha respekt med sig i loppen norröver.
Som jag ser det är det bara en häst emot och med tanke på att den behöver hjälp med tempot så tror jag inte han kommer till i loppet.
Mindyourvalue W.F. kommer från en lyckad Frankrikesejour och formen lär vara god.
4 Mr Golden Quick är givetvis motbudet jag pratade om och han har ju en spurt som heter duga men då krävs det att tempot har varit högt för han ska kunna plocka ner favoriten och jag ser inte det scenariot.
3 D.D.'s Hitman är en gammal Elitloppsdeltagare som kommer och hälsar på men det går inte tippa på gamla meriter och jag tror han får väldigt svårt i nuvarande sällskap.


Spelförslag :

DD 1 : 4 Lexington Tooma
DD 2 : 6 Mindyourvalue W.F.

 

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.